Nieuws
Voor de gewonnen wedstrijd tegen VVOP uit Voorthuizen is OWIOS 2 voorzien van nieuwe tenues.
De club is platina-sponsor en hoofdsponsor van OWIOS 2, HulstFlier, zeer dankbaar voor dit mooie gebaar. 
 
HulstFlier kijkt als landelijk en zelfstandig totaalinstallateur met hun zakelijke opdrachtgevers naar financieel en maatschappelijk rendement voor een optimaal resultaat. Als erkend leerbedrijf investeren wij in de opleidingen van onze medewerkers, en zetten wij ons actief in om jongeren te interesseren voor de techniek.
Naast een vestiging in Elburg, heeft HulstFlier ook locaties in Zwolle en Dordrecht. Om de benodigde specialistische kennis te vergaren en te onderhouden wordt gewerkt met vakinhoudelijke projectgroepen. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) investeert HulstFlier in het ondersteunen van lokale initiatieven in het sport- en verenigingsleven. Het is belangrijk dat er clubs en verenigingen zijn, waar jong en oud zich sportief uit kunnen leven en ontwikkelen. HulstFlier is er dan ook trots op om een steentje te kunnen bijdragen aan deze vereniging.
De combinatie van dit MVO-denken samen met de betrokkenheid van directeur Gerrit Kolkman bij OWIOS, heeft ervoor gezorgd dat HulstFlier hoofdsponsor is van OWIOS 2
 
Op de foto directeur Gerrit Kolkman samen met OWIOS 2. 
 
.
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd