Nieuws
Afgelopen vrijdag 25 september reikte Arno Klein, voorzitter van de presentatiegidscommissie,  het eerste exemplaar van de nieuwe presentatiegids 2020/2021 van v.v. OWIOS uit aan de burgermeester T. Hanseloop-Amsing. De 19e editie van deze gids heeft als thema  'Samen vooruit’.    
 
 
De presentatiegidscommissie bestaande uit Niek Bultman, Jeroen Koele, Gerrit Nagelhout, Marijke Stouwdam, Constan Uitslag, Rop Woesthof en Arno Klein hebben er dit jaar weer een mooie en frisse 19e editie gemaakt ondanks de coronavertraging. De editie met een oplage van 1.050 stuks wordt verspreid onder alle leden en sponsoren.  
Naast de presentatie van de eerste selectie staat deze keer als thema samen vooruit,want ondanks alle beperkingen en tegenslagen dit jaar moet de vereniging vooruit en dat kunnen we samen bereiken.Verder komen alle geledingen van de vereniging aan bod komen. Zo zijn er o.a. artikelen van de voorzitter, de nieuwe burgemeester, het meidenvoetbal, stukje historie en de kelderklasse-column. 
 
  
 
Verder ook weer een OWIOS-puzzel waar men een mooie bal kan winnen.  Samen met het competitieschema van het komende seizoen is het weer een gids waar OWIOS goed mee voor de dag kan komen. Voor degenen die geen gids ontvangen maar toch eens een kijkje in de gids willen nemen staat een exemplaar binnenkort op de OWIOS site: www.owios.nl 
En op de kop af bestond OWIOS exact 95 jaar dus wie jarig is trakteert en na deze officiële overhandiging was het tijd om de traditionele taart samen op te eten en konden de aanwezigen de nieuwe presentatiegids zelf inkijken onder een genot van een hapje en een drankje op 1,5 meter van elkaar. 
 
Foto's gemaakt door Jack Aalderink 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd