Nieuws

OWIOS heeft zichzelf zwaar tekort gedaan door met 3-1 te verliezen van Renswoude. De drie rode kaarten (2 voor OWIOS en 1 voor Renswoude) van scheidsrechter Kuipers hadden een grote impact op deze toch sportieve wedstrijd.

Al na 8 minuten was het spel op de wagen. Verdediger Marco Hoogland verspeelde de bal en in een duel om de bal struikelden beide spelers. Scheidsrechter Kuipers floot onverbiddelijk en gaf een rode kaart. Dit was toch wel heel zwaar bestraft. OWIOS rechtte de rug en aan het wedstrijdbeeld was niet te zien dat OWIOS met een man minder speelde. Na 12 minuten had OWIOS een enorme kans en een schot van binnen de 16 werd van de doellijn gehaald door doelman Jelmer Nijburg en een verdediger, maar spelers van OWIOS en supporters appelleerden voor een handsbal. Over en weer werden er speldenprikken uitgedeeld, maar 5 minuten voor rust pakte OWIOS de voorsprong. Een mooie aanval op links tussen Cornell Balk en Mike Bastiaan werd over de flank gespeeld richting Hendrik Uitslag. Zijn voorzet werd door Cornell Balk buitenkantvoet  in het doel gewerkt en gaf OWIOS de gewenste voorsprong vlak voor rust. In blessuretijd kreeg OWIOS een mentale domper te verwerken. Een ongevaarlijke bal werd door doelman Jacco van Olst tegen spits Romin Ahmadi geschoten. De bal caramboleerde richting het doel en in een duel tussen verdediger Arjan Boon, doelman Jacco van Olst en Romin Ahmadi, kon Ahmadi net het laatste zetje geven. Hierna floot scheidsrechter Kuipers af de rust.

 

Vlak na rust kwam OWIOS op een 2-1 achterstand. Bij een corner van Renswoude ging een OWIOS-speler onder de bal door. De bal werd opgepikt door Youssef Hadi en zijn voorzet ging via het been van Joey Mensink in het doel. Tien minuten na rust ontving ook Mohammed Issaoui van Renswoude bij een klein opstootje een rode kaart en werd het weer 10 tegen 10. Aanvoerder Bennie Veldhoen werd gelijk naar voren gedirigeerd en OWIOS ging op zoek naar de gelijkmaker. Na 7 minuten kon ook dit strijdplan in de prullebak. Diep op de helft van de tegenstander ontving Boon zijn 2e gele kaart. Het leek een onschuldige overtreding, maar ver op de helft van de tegenstander ook een onnodige overtreding. Enkele minuten later kreeg OWIOS haar derde tegentreffer te incasseren en was de wedstrijd gespeeld. Een mooie aanval over links gaf Arjan Verhey een niet te missen kans en hij kon de bal binnen lopen. Hiermee was de dadendrang van OWIOS in de kiem gesmoord.

.

 

Volgende week speelt OWIOS thusi tegen Valleivogels om 14.30uur.

 

Opstelling: Van Olst, De Boer, Hoogland, Veldhoen©, Boon, Maat , Bastiaan, Van Haagen, Stouwdam (13. Mensink), Balk (80. Dickhof),  Uitslag (66. Hamelink)

 

Scoreverloop:

’38 – 0-1 Cornell Balk

’45 – 1-1 Romin Ahmadi

’48 – 2-1 Youssef Hadi

’65 – 3-1 Arjan Verhey

 

’08 – rode kaart Marco Hoogland

’54 – rode kaart Mohammed Issaoui

’61 – rode kaart Arjan Boon (2x geel)

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd