Nieuws

OWIOS speelt zaterdag haar tweede competitiewedstrijd uit tegen Renswoude op sportpark De Hokhorst. De wedstrijd zal om 14.30 uur beginnen en staat onder leiding van de heer Y. Kuipers.

Voor de 5e keer zitten Renswoude en OWIOS bij elkaar in de competitie. Afgelopen seizoen zat OWIOS in de andere 2e klasse en keert dit seizoen weer terug in de 2e klasse G. In het seizoen 18-19 speelden OWIOS en Renswoude voor de laatste keer tegen elkaar. In Renswoude werd het 1-1 en in Oldebroek werd het 3-0 voor OWIOS.

 

Vorig seizoen eindigde Renswoude op de 5e plaats in het afgebroken seizoen. In de seizoen ouverture verloor Renswoude de derby tegen Valleivogels. Renswoude was de bovenliggende partij, maar twee snelle counters gaven Valleivogels vleugels. Renswoude kwam nog terug tot 2-1, maar verloor uiteindelijk met 3-1. Doelpunt werd gemaakt door Romin Ahmadi.

 

OWIOS trad vorige week aan tegen kampioenskandidaat Unicum. Unicum zal komend seizoen om de bovenste plaatsen mee gaan strijden. In de eerste helft was Unicum duidelijk de bovenliggende partij, maar duurde het tot een half uur dat door een eigen doelpunt OWIOS op achterstand kwam. Vlak voor rust verdubbelde Unicum de score. Na rust was de strijd in evenwicht, maar verloor OWIOS toch met 2-1.

 

Beide ploegen zullen zich willen revancheren van de nederlaag in de eerste competitieronde en de aansluiting willen behouden met de middenmoot. Afgelopen seizoenen waren de krachtsverschillen minimaal en het zal dan weer een spannende wedstrijd worden.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd