Nieuws

OWIOS speelt zaterdag haar derde en laatste bekerwedstrijd in de poule tegen DOS Kampen. De wedstrijd wordt gespeeld in Kampen en zal om 15.00 uur beginnen. De wedstrijd staat onder leiding van de heer J. van Dijk.

De wedstrijd tegen 1e klasser DOS Kampen betreft alweer de laatste wedstrijd voordat de competitie weer losbarst. DOS Kampen staat fier aan de leiding met 6 punten uit 2 wedstrijden. OWIOS staat gedeeld 2e met Be Quick ’28. De laatste keren dat OWIOS en DOS Kampen elkaar troffen was ook in de beker in de seizoenen 16-17 en 17-18. Beide keren verloor OWIOS nipt met 1-0 en 3-2. Beide keren was het ook in Kampen.

 

DOS Kampen heeft beide wedstrijden in de poule ruim gewonnen. DOS Kampen mocht echter eerst meedoen aan de 1e ronde van de grote KNVB-beker. Na verlenging en strafschoppen werd EVV uit Echt (OWIOS wel bekend) verslagen en plaatste zich voor de volgende ronde. In de regionale beker werd eerst Be Quick ’28 met 3-0 verslagen en vorige week was DOS Kampen duidelijk een maatje te groot voor sv Epe en won met 5-1.

 

OWIOS staat exact gelijk met Be Quick ’28 met 3 punten uit 2 wedstrijden met exact hetzelfde doelsaldo. OWIOS won de eerste wedstrijd van sv Epe met 2-1 door doelpunten van Bennie Veldhoen en Cornell Balk. Afgelopen zaterdag verloor OWIOS van Be Quick ’28 door een 3-1 nederlaag. OWIOS kon in de 1e helft niet de vrije man vinden op het middenveld en een verkeerde terugspeelbal zette Be Quick ’28  op pole position. In de 2e helft had OWIOS beter grip op het spel, maar ondanks het overwicht scoorde OWIOS slechts 1 keer.

 

DOS Kampen is zo goed als zeker geplaatst voor de volgende ronde. Om zich te plaatsen voor de volgende ronde is OWIOS altijd afhankelijk van het resultaat tussen sv Epe en Be Quick ’28. De grootste kans om door te gaan in de beker is natuurlijk door zelf de punten te pakken. Beide ploegen zullen deze wedstrijd aangrijpen om helemaal klaar te zijn voor de competitie.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd