Nieuws

In de tweede bekerwedstrijd heeft OWIOS de punten en de overwinning in Zwolle moeten laten. OWIOS verloor met 3-1. Na een ruststand van 2-0 kon OWIOS het in de 2e helft niet meer ombuigen.

 

Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en het ging gelijk op. OWIOS had het probleem in met name de 1e helft dat men van achteruit niet de vrije man op het middenveld kon vinden. Nadat beide ploegen enkele speldenprikken uitdeelden, zette OWIOS Be Quick ’28 in een zetel. Een terugspeelbal van Van ’t Oever na een half uur op de laatste linie kwam in het niemandsland terecht. Cas Duiker had geen enkel probleem om het cadeautje uit te pakken. Vlak voor rust had OWIOS een ingooi bij de 16-meterlijn van Be Quick ’28. Door simpel balverlies zette Be Quick ’28 met een mooie combinatie de counter in en alleen voor keeper Chris van de Poll werd er geen fout gemaakt door Sylvinho Rhijn.

 

Twee minuten na rust leek de wedstrijd beslist. Een voorzet van rechts zeilde tot verrassing van alles en iedereen over keeper Van de Poll heen en binnenkant paal vloog de bal binnen. Daarna leek OWIOS wat meer de controle te krijgen en kwamen er kansen, terwijl Be Quick ’28 niet of nauwelijks meer in de het 16-metergebied van OWIOS kwam. Eerst was het David Maat die in kansrijke positie overschoot . Even later zette diezelfde Maat met een sublieme pass Van ’t Oever alleen voor de keeper en hij scoorde beheerst. Een kwartier voor tijd speelde Van Haagen de bal langs de keeper, maar vlak voor de lijn werd de bal door een verdediger van Be Quick ’28 weggewerkt. De beste kans was nog voor Be Quick ’28 toen keeper Chris van de Poll ver uit zijn doel was, maar de inzet vanaf het middenveld ging voorlangs. Vlak voor tijd kreeg de ingevallen Rik Stouwdam nog een goede kans, nadat de keeper reeds uitgespeeld was. Het been van een verdediger voorkwam  helaas het doelpunt om er nog 5 bloedstollende minuten van te maken.

 

In de andere wedstrijd won DOS Kampen van sv Epe met 5-1. DOS Kampen staat bovenaan met 6 punten, gevolgd door OWIOS en Be Quick ’28 met 3 punten. Komende week de laatste wedstrijd van de poule. OWIOS speelt uit tegen DOS Kampen uit Kampen en de wedstrijd begint om 15.00 uur. 

 

Opstelling: Van de Poll, De Boer (46. Boon), Mensink, Veldhoen©, Hamelink (46. Hoogland), Maat (71. Van ’t Hul), Bastiaan, Van Haagen, Van ’t Oever, Balk, Uitslag (60. Stouwdam), Stouwdam, Balk (68. Jonker)

 

Scoreverloop:

’27 – 1-0 Cas Duiker

’43 – 2-0 Sylvinho Rhijn

’47 – 3-0 AbdullahBen Ali Ahlaq 

’58 – 3-1 Mike van ‘t Oeve

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd