Nieuws
Vanaf dinsdag 8 september gaat Walking Football van start bij OWIOS. In eerste instantie gaat het om een pilot in de maanden september en oktober. Mocht er voldoende animo bestaan voor Walking Football dan zullen we dit blijvend blijven aanbieden. De trainingen starten op elke dinsdag in september en oktober om 10.00u in de morgen. Natuurlijk drinken we eerste gezamenlijk een bak koffie in de kantine vanaf ca. 09.30u.  
  
Walking Football 
Walking Football biedt zestigplussers de mogelijkheid om blessure vrij te kunnen sporten en daarnaast ook sociale contacten op te doen! De sport wordt beoefend op een kleiner veld, en kent andere regels zoals geen lichamelijk contact en de bal die niet boven heuphoogte mag komen. En uiteraard is er na een potje walking football ruimte voor een ‘derde helft’ want sociale contacten is eveneens belangrijk! 
  
Walking Football is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Kennis van voetbal of voetbalervaring is niet nodig. Ook als u nog nooit gevoetbald heeft bent u van harte welkom! En ook met fysieke ongemakken ben je welkom. De training wordt namelijk verzorgd door een gediplomeerde trainer die hiermee wel raad weet. 
  
Doe je mee?
Bent u nieuwsgierig geworden naar Walking Football? U kunt uzelf vrijblijvend aanmelden op het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of je kunt bellen naar Leonard Visscher op 06-44932347. 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd