Nieuws

OWIOS speelt zaterdag haar tweede bekerwedstrijd tegen Be Quick ’28 uit Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Zwolle en zal om 14.30 uur beginnen. De wedstrijd staat onder leiding van de heer B. van der Veen.

 

Vorige week ging het eindelijk los en kon er gevoetbald worden. Komend weekend komt OWIOS een oude bekende tegen. Afgelopen seizoen speelden Be Quick ’28 en OWIOS tweemaal tegen elkaar. In Oldebroek won OWIOS met 3-2 en in Zwolle moest OWIOS uiteindelijk de punten laten door met 2-1 te verliezen. Beide ploegen lijken dus aan elkaar gewaagd.

 

Be Quick ’28 speelde afgelopen dinsdag haar bekerwedstrijd tegen DOS Kampen. Deze wedstrijd was uitgesteld, omdat DOS Kampen afgelopen zaterdag nog mocht spelen in de grote KNVB-beker en daarin na verlenging en strafschoppen een ronde verder kwam. Be Quick ’28 kon niet profiteren van de uitputtingsslag bij DOS Kampen en verloor met 3-0 na een 2-0 ruststand. In de voorbereiding verloor Be Quick ’28 van The Knickerbockers (3-1) en FC Meppel (2-3). Be Quick ’28 zal gebrand zijn om zaterdag eindelijk een positief resultaat neer te zetten.

 

OWIOS won afgelopen zaterdag met 2-1 van sv Epe. In een gelijk opgaande wedstrijd kwam OWIOS eerst op achterstand. Nog voor rust maakte aanvoerder Bennie Veldhoen gelijk. Na rust kwam OWIOS op voorsprong door Cornell Balk, maar verzuimde om enkele grote kansen af te ronden. Hierdoor bleef het tot het eind toe spannend. Maar OWIOS trok de overwinning over de streep.

 

Be Quick ’28 zal er alles aan doen om een goed resultaat na de corona periode te boeken en zal niet moeten verliezen om al niet uitgeschakeld te zijn voor de beker. OWIOS zal de goede lijn willen doorzetten en weer stappen willen maken. Afgaande op het afgelopen zal het weer een spannende wedstrijd worden met twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn.

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd