Nieuws

OWIOS speelt zaterdag na bijna 6 maanden weer haar eerste officiële wedstrijd in Oldebroek op het eigen sportpark Bovenmolen. Het betreft een bekerwedstrijd tegen zondagvereniging sv Epe. De wedstrijd zal beginnen om 17.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter E.J.H. de Gier.

 

Met heel veel regels en protocollen kan er gelukkig weer gevoetbald worden na bijna een half jaar. De laatste wedstrijd van OWIOS dateerde al weer van 7 maart jl en betrof de derby tegen VSCO met een 1-0 overwinning. De wereld ziet er nu compleet anders uit, maar gelukkig gaat de bal weer rollen. In de eerste wedstrijd speelt OWIOS tegen het gepromoveerde sv Epe. Naast Epe zitten ook Be Quick ’28 en Dos Kampen in dezelfde bekerpoule. Epe speelt komend seizoen in de 2e klasse zondag Noord. Vorig jaar troffen beide ploegen elkaar inde voorbereiding met de VeluweCup en won sv Epe met 3-0. OWIOS heeft nog iets recht te zetten.

 

Het nieuwe seizoen voor OWIOS is net begonnen en OWIOS heeft 2 wedstrijden gespeeld. Hierin heeft iedereen zijn minuten gemaakt en langzaam zal trainer Westerhuis toewerken naar zijn basiselftal. OWIOS speelde met 1-1 gelijk tegen DSV ’61. OWIOS verzuimde afstand te nemen en in blessuretijd kreeg OWIOS de deksel op de neus. In de oefenwedstrijd tegen sv ’t Harde won OWIOS met 2-0. De minuten zijn gemaakt en wedstrijdritme opgedaan, maar langzaam zal ook het niveau verder omhoog moeten gaan.

 

Sv Epe kijkt uit naar een mooi seizoen in de 2e klasse met vv Heerde. Doordat Epe bovenaan stond in de 3e klasse promoveerde zij toch naar de 2e klasse. Sv Epe heeft al 3 wedstrijden in de benen. Van 1e klasser Voorwaarts Twello verloor Epe met 3-2. Vervolgens won sv Epe het toernooi van KCVO door met 2-1 te winnen van 3e klasser (zo) WWNA en in de finale werd 3e klasser (zo) KCVO verslagen met 3-1.

 

We gaan ervan uit dat de eerste officiële wedstrijd een opmaat zal worden voor een leuk seizoen. Houdt ondanks dat we weer mogen voetballen rekening met de corona-maatregelen. Eén van de maatregelen is dat er maar een beperkt aantal toeschouwers mogen toelaten rondom het hoofdveld.

Voorafgaand aan de wedstrijd zal er 1 minuut stilte gehouden worden voor de leden die ons ontvallen zijn in de afgelopen periode.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd