Nieuws
De Groentjes van OWIOS zijn weer begonnen met trainen op elke zaterdag om 9.45u. Er wordt in ieder geval door getraind tot eind juni. 
De Groentjes is voor jongens en meisjes van 4, 5, 6 jaar die willen leren voetballen. Voor deze leeftijden is het een uitstekende gelegenheid om vrijblijvend en gratis kennis te maken met de voetbalsport, men hoeft geen lid te zijn. 
 
Ben je al 7 jaar en je weet nog niet of je echt wilt gaan voetballen, dan mag je best een paar keer meedoen. Ook als je al ouder bent, is het ook mogelijk om vrijblijvend een aantal keren mee te trainen met een pupillengroep, die al wedstrijden spelen op zaterdag!  
Is het jou allemaal nog te spannend of durf je nog niet zo goed, kom dan eerst gewoon een keer kijken, of neem ook je vriend(in) mee. 
 
Een voetbaltenue en voetbalschoenen is nog niet nodig. Meedoen kan ook eerst op en paar oude schoenen en in gewone kleren. Als je echt leuk vindt, is het vroeg genoeg om tenue e.d. aan te schaffen. 
 
In verband met het corona-virus is het op dit moment toegestaan dat één ouder per Groentje is toegestaan langs de lijn. 
 
Voor meer informatie: 
Dick Kroon (trainer)   06-14484845   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

Document niet te zien? Download deze hier.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd