Nieuws
Op basis van de nieuwe richtlijnen vanuit de overheid kan er met ingang van maandag 11 mei as. weer voorzichtig getraind worden op ons eigen sportpark Bovenmolen. Nadat onze jeugd vanaf 29 april weer activiteiten kon ontplooien, kunnen nu ook de senioren langzaam weer in beweging komen zowel op sportief als sociaal gebied.
 
Houdt er rekening mee dat de afstand van 1,5 meter hier ook geldt! De regels van de junioren van 13 tm 18 jaar gelden ook voor de senioren. Daarnaast zijn en blijven de kleedkamers en kantine gesloten. 
 
Lees voordat er getraind wordt deze protocollen van de KNVB goed door:
Spelers;
 
Belangrijk om te melden is dat zowel de sportende jeugd en/of hun ouders, senioren en trainers zich moeten houden aan deze regels. Maatregelen zouden kunnen zijn dat anders personen of groepen personen uitgesloten worden van de trainingen of tot zelfs weer helemaal sluiten van ons sportpark. Het opstarten van de trainingen betekent niet dat het sportpark weer volledig open is. Er kan alleen getraind worden / balletje getrapt worden op de aangewezen trainingsmomenten. Voor overige belangstellenden en publiek is het sportpark nog steeds gesloten. De regels zijn er om het corona-virus onder controle te houden en laten we daar met elkaar zorg voor dragen. Met elkaar, voor elkaar!!!
 
Sportpark
De natuurgrasvelden hebben, nadat het sportpark gesloten werd, groot onderhoud gehad en zijn normaliter weer bespeelbaar vanaf 25 mei. In de zomerperiode hoeft het sportpark nu niet tijdig op slot en kan er langer door gevoetbald worden dan in andere jaren. Betekent alleen dat er komende twee weken een capaciteitsuitdaging is! Leiders van de lagere senioren elftallen ontvangen een mail met de vraag of er behoefte is om te gaan trainen / kunnen contact opnemen met voorzitter Jacko van den Bosch. Daarnaast kunnen de trainingen iets later of eerder aanvangen om meer spreiding van leden op ons sportpark te kunnen garanderen. We hopen dat we nog even kunnen bewegen en dat na de zomervakantie met het nieuwe seizoen er weer normaal gesport kan worden.
 
Planning voor senioren de komende twee weken:
OWIOS 1: dinsdag en donderdag om 19.45 uur hoofdveld
OWIOS 2: donderdag om 19.15 uur veld 5
VR1: maandag en donderdag om 19.45 uur veld 5
Overige senioren: op aanvraag
 
Jeugd blijft trainen volgens het schema welke 2 weken geleden is gecommuniceerd. De 16-metergebieden op de grasvelden zijn nog niet te gebruiken. Vanaf 25 mei is de insteek om weer terug te vallen op het oude trainingsschema.
 
Verzorgingsruimte
Op dinsdagavond en donderdagavond zal de verzorgingsruimte open zijn. Deze kan alleen aan de buitenkant betreden worden. Naast de aanwezige verzorger(s) mogen slechts twee leden tegelijkertijd in deze ruimte aanwezig zijn.
 
Richtlijnen:
Iedereen wordt verzocht zich exact aan de trainingstijden te houden;
Thuis aankleden en ga eerst nog even naar toilet;
Was thuis nog een keer je handen en dan naar de club;
Ook al heb je elkaar lang niet gezien, schud geen handen;
Bij OWIOS zijn zowel kantine als kleedkamers gesloten. Dus geen gelegenheid tot omkleden en te douchen;
Neem je eigen bidon met drinken mee;
In tegenstelling tot voorheen graag pas 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn;
Na afloop van de training direct van het speelveld en sportpark verlaten en gelijk naar huis;
Houdt bij het verlaten van het sportpark rekening met de onderlinge afstand;
Elk seniorenteam heeft een coördinator (geen trainer) die toeziet op de naleving van de richtlijnen;
 
De algemene richtlijnen van de RIVM zijn ook hier van toepassing. Voor jou, je ouders, je partner en voor de trainers. Heb je last van één van de volgende klachten?
Verkoudheid;
Niezen;
Hoesten;
Keelpijn;
Moeilijk ademen;
Koorts.
Blijf thuis! Heeft iemand in het gezin koorts, ook dan kan er helaas door jou niet getraind worden. Voor jouw en onze veiligheid. Met elkaar, voor elkaar!!
 
Indien we ons allemaal aan de regels houden, kunnen we OWIOS langzaam weer in beweging krijgen.
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd