Nieuws
Op basis van de nieuwe richtlijnen vanuit de overheid kan er met ingang van woensdag 29 april as. weer voorzichtig getraind worden door onze jeugd op ons eigen sportpark Bovenmolen. Voor senioren is helaas het sportpark nog dicht. Maar liefst zeven weken is ons sportpark gesloten geweest en waren er geen trainingen, wedstrijden en andere activiteiten op ons sportpark. Het was zeer stil zonder jullie! Maar met ingang van as. woensdag gaat ons sportpark weer voorzichtig open en kan er weer getraind worden door jullie. We zijn zeer blij om jullie weer te zien en te horen. Trainingen zijn toegankelijk voor leden als ook niet-leden. Heb je een vriendje of vriendinnetje die ook wil sporten/voetballen, nodig hem/haar uit om mee te trainen. Houdt rekening dat kantine en kleedkamers gesloten blijven! 
 
Belangrijk om te melden is dat zowel de sportende jeugd en/of hun ouders en trainers zich moeten houden aan de onderstaande regels. Maatregelen zouden kunnen zijn dat anders personen of groepen personen uitgesloten worden van de trainingen of tot zelfs weer helemaal sluiten van ons sportpark. De regels zijn er om het corona-virus onder controle te houden en laten we daar met elkaar zorg voor dragen. Met elkaar, voor elkaar!!!
 
 
Pupillen:
Bij de pupillen (6 tm 12 jaar; JO8 tm JO13) wordt er  alleen getraind. Wedstrijden worden niet gespeeld. Jongeren tot en met 12 jaar hoeven bij trainingen geen rekening te houden met anderhalve meter afstand. Partijvormen kunnen dus gespeeld worden. 
 
Junioren:
Bij jeugd (13 tm 18 jaar; JO13 tm JO19) is anderhalve meter de vereiste voorwaarde om te kunnen trainen! Met doordachte trainingen, zullen onze trainers creatief zijn met verschillende trainingsvormen. Zij zijn er klaar voor.
Partijvormen in deze leeftijdscategorieën zijn dus niet mogelijk. 
 
Sportpark:
In de eerste weken zal er alleen getraind worden op het kunstgrasveld. De natuurgrasvelden hebben, nadat het sportpark gesloten was, groot onderhoud gehad en zijn weer bespeelbaar vanaf ongeveer 20 mei. In de zomerperiode hoeft het sportpark dan niet tijdig op slot en kan er veel langer doorgevoetbald worden dan in andere jaren.
 
Klik hier voor het schema van de kunstgrasindeling per dag
 
Richtlijnen:
Iedereen wordt verzocht zich exact aan de trainingstijden te houden.
Thuis aankleden, eerst nog naar toilet, handen wassen en dan naar de club.
Bij OWIOS zijn zowel kantine als kleedkamers gesloten. Dus geen gelegenheid tot omkleden, te douchen en er is geen mogelijkheid om gebruik te maken van de toiletten.
Pupillen brengen/afzetten op de parkeerplaats ter hoogte van het kleine hek (achter de “dug-outs”). Zij lopen zelf het sportpark op naar het trainingsveld. kom je met de fiets, zet deze dan in de stalling. (niet in het vak voor de scooters 
In tegenstelling tot voorheen graag pas 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn. 
Spelers blijven wachten buiten de omheining aan de zijde tussen de beide “dug-outs”.  Er wordt gewacht tot de trainers toestemming geven het veld te betreden.
Ouders mogen het sportpark niet betreden. Uiteraard mag men op de parkeerplaats blijven wachten.
Na afloop van training direct van het speelveld en sportpark verlaten via hek bij en via fietsenstalling en gelijk naar huis.
Ouders die de kinderen komen halen, houd rekening met de onderlinge afstanden. Onze parkeerplaats is groot genoeg.
 
De algemene richtlijnen van de RIVM zijn ook hier van toepassing. Voor jou, je ouders en voor de trainer. Heb je last van één van de volgende klachten?
Verkoudheid;
Niezen;
Hoesten;
Keelpijn;
Moeilijk ademen;
Koorts.
Blijf thuis! Heeft iemand in het gezin koorts, ook dan kan er helaas door jou niet getraind worden. Voor jouw en onze veiligheid. Met elkaar, voor elkaar!!
 
 
Wij hebben er weer heel veel zin in om te gaan trainen. Tot snel.
 
Bestuur OWIOS

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd