Nieuws
OWIOS is één jaar onderweg met de inzameling van harde kunststoffen en er is al meer dan 100 ton harde kunststoffen ingezameld. Ook de inzameling van oude metalen en frituurvet begint steeds beter lopen. De inzameling bij OWIOS mag dus een groot succes genoemd worden. 
 
Geschikte harde kunststoffen zijn bijvoorbeeld: shampooflessen, boterkuipjes, saus flessen, tuinmeubelen, speelgoed, wasmanden, emmers, kratten, buizen, jerrycans, pallets, bloempotten, speciekuipen, et cetera.
 
Ruim twintig vrijwilligers zijn druk met de inzameling. De vrijwilligers zijn ook recentelijk voorzien van een schaftkeet op locatie. Deze is aangeboden door Hulst Flier Installateurs uit Elburg. De containers zijn beschikbaar gesteld door Jan Bakker en het transport wordt gefaciliteerd door Van Werven. De opbrengst van de inzameling wordt gebruikt voor de verbouw/nieuwbouw van een duurzaam clubhuis. 
 
Klik hier voor de poster welke kunststoffen wel en niet geschikt zijn. 
 
Op elke zaterdagmorgen kan er van 8.30 – 11.30 uur bij OWIOS op de parkeerplaats frituurvet, oude metalen en harde kunststoffen ingeleverd worden. Op de parkeerplaats staan vrijwilligers van OWIOS die de helpende hand zullen bieden en controleren of juiste materialen worden aangeleverd. Bedrijven die ook voor een duurzamere toekomst gaan en hun stortkosten blijvend willen verlagen door harde kunststoffen en oude metalen te leveren, kunnen ook contact opnemen met Leonard Visscher, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 – 44 93 23 47.
 
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd