Nieuws

In verband met het Corona-virus zal sportpark Bovenmolen tot nader order gesloten worden. Hiermee wordt het advies opgevolgd van het RIVM en de KNVB.

 

Afgelopen donderdagavond werd al besloten om de bingo-avond en de vrijwilligersavond van dit weekend te annuleren. De KNVB had al besloten om alle competitiewedstrijden tot 1 april geen doorgang te laten vinden. Bovenstaande maatregel omtrent het sluiten van het sportpark betekent dat vanaf nu ook alle trainingen, oefenwedstrijden en evenementen op ons sportpark komen te vervallen. Tevens zal de kantine vanaf nu gesloten zijn. Het reguliere onderhoud op het sportpark en inzameling van harde kunststoffen zullen wel doorgaan. Voor de vrijwilligersavond zal hopelijk zo snel mogelijk een nieuwe datum gepland kunnen worden.

 

Uitzondering die nog gemaakt wordt, is de vleesactie. Juist na de nieuwe maatregelen stond al het vlees klaar welke onlangs allemaal verkocht is en ligt de koeling bomvol. In een speciale memo zal de activiteitencommissie uitleg geven van de uitgifte welke gespreid zal plaatsvinden.

 

We zijn ons bewust dat het zeer vervelend is dat er geen voetbalactiviteiten meer plaatsvinden op het sportpark. Maar op dit moment is het voetbal toch even een bijzaak in ons leven en gaat onze volksgezondheid voor.

Aangezien het sporten op Bovenmolen niet kan, probeer dan toch de conditie op peil te houden. Zo wordt de kans op blessures verkleind op het moment dat we weer kunnen gaan voetballen.

 

Voor nu zullen we even afstand van elkaar moeten nemen, maar hopelijk kunnen we elkaar binnenkort weer ontmoeten.

 

Bestuur OWIOS

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd