Nieuws
MFP Solutions heeft zich als sponsor aangesloten bij OWIOS. Als onderdeel van de Kendis-groep was MFP Solutions al betrokken bij OWIOS. Na de verzelfstandiging in 2018 van MFP Solutions wilde eigenaar Ronald Hamer graag het sponsorschap continueren. In de derby tegen VSCO afgelopen weekend werd het partnerschap officieel beklonken. Als OWIOS zijn we zeer erkentelijk met het gestelde vertrouwen.
 
 
MFP Solutions BV
MFP Solutions uit Lemelerveld is gespecialiseerd in het geven van adviezen op het gebied van documentverwerking. MFP Solutions adviseert, levert, implementeert en beheert documentverwerkings oplossingen. Hierbij valt te denken aan kopieermachines, printers, scanners, multifunctionals van klein- (A6) tot grootformaat (A0). MFP Solutions verkoopt en verhuurt apparatuur en levert volledige ontzorgingscontracten waarbij onderhoud en verbruiksmaterialen zoals toners en drums inclusief zijn. Naast hardware-leverancier is MFP Solutions ook de specialist op het gebied van digitaliseringsvraagstukken (zie voor meer info: www.mfpsolutions.nl).
 
 
Verschillende sponsoren van OWIOS hebben de afgelopen jaren al de weg gevonden naar MFP Solutions en worden met hun printers, scanners, kopieermachines, multifunctionals, etc. volledig ontzorgt door MFP Solutions. Bent u op zoek naar documentverwerkings oplossingen die beter, efficiënter en lagere kosten opleveren dan komt Ronald Hamer (tel. 06 – 52 30 60 36), graag vrijblijvend langs voor advies.
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd