Nieuws

OWIOS speelt zaterdag op het eigen sportpark Bovenmolen om 14.30 uur tegen IJVV uit IJsselmuiden.

 

Een belangrijke kraker in de onderste regionen van de 2e klasse H staat er op het programma: OWIOS tegen IJVV. Beide ploegen hadden gehoopt en verwacht om meer punten te hebben. IJVV staat op de 11e plaats met 15 punten uit 14 wedstrijden en OWIOS staat laatste met 11 punten uit 14 wedstrijden. De wedstrijd in IJsselmuiden begin van deze competitie werd door OWIOS met 4-2 gewonnen. Na een ruststand van 1-1 nam OWIOS na rust afstand. De laatste keer dat men elkaar in competitieverband tegenkwam in Oldebroek was in het seizoen 2010-2011. OWIOS won toen met 1-0 door een doelpunt van Johan van Olst.

 

IJVV zit in dezelfde hoek als OWIOS. In de laatste 6 competitiewedstrijden pakte IJVV met 3 gelijke spelen, slechts 3 punten. Hierdoor zakt IJVV langzaam weg op de ranglijst en staat nu op de 11e plaats. Na de winterstop verloor IJVV 10 minuten voor tijd het restant de wedstrijd van PH (2-3) en speelde het gelijk tegen Quick ’20 (3-3). Vorige week leed IJVV een gevoelige nederlaag tegen directe concurrent ASC ’62 (4-1), maar eindigde de wedstrijd tevens met 9 man door 2 rode kaarten (2x geel).

 

Vlak voor de winterstop leek OWIOS eindelijk de gifbeker leeg te hebben door een 3-2 overwinning op Sparta Enschede en hierdoor kreeg OWIOS weer aansluiting met de onderste regionen. Na de winterstop moest OWIOS helaas twee keer nipt het onderspit delven met een 2-1 nederlaag. Beide keren kwam OWIOS achter en scoorde OWIOS de aansluitingstreffer en dan was het wachten op de gelijkmaker die maar niet viel.

 

In dit 6-punten duel telt voor OWIOS maar 1 ding en dat is de punten op Bovenmolen houden. Hierdoor houdt OWIOS de clubs in het vizier en wellicht kan de rode lantaarn overgedragen worden aan een andere vereniging. IJVV zal OWIOS echter op afstand willen houden. Met dit in het achterhoofd zal het een spannende wedstrijd worden.

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd