Nieuws

OWIOS speelt zaterdag in Zwolle om 14.30 uur tegen Be Quick ’28. Het betreft de eerste wedstrijd van de terugronde. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter E. Heijmeriks. Een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen in de stap om het 2e klasserschap veilig te stellen.

Beide ploegen staan voor hun gevoel te laag op de ranglijst in de spannende competitie van 2H. Be Quick staat op de 10e plaats met 13 punten uit 13 wedstrijden. OWIOS heeft de rode lantaarn en staat op de laatste plaats met 11 punten uit 13 wedstrijden. Het verschil bedraagt slechts 2 punten. In de eerste wedstrijd in Oldebroek afgelopen september won OWIOS met 3-2 van Be Quick ’28. Tien minuten voor tijd zette Cornell Balk de winnende treffer op het scorebord.

 

Be Quick ’28 zal graag de punten willen gaan pakken. Uit de laatste 4 wedstrijden pakte Be Quick ’28 slechts 1 punt. Het betrof hier een gelijkspel tegen Hulzense Boys. Er werd verloren van Vroomshoopse Boys, ASC ’62 en afgelopen week van Sparta Enschede. Sparta won met 4-1. Be Quick ’28 voetbalde redelijk, maar creëerde weinig kansen.

 

Voor OWIOS de komende weken belangrijke weken aan met wedstrijden tegen directe concurrenten en te beginnen tegen Be Quick ’28. OWIOS pakte vlak voor de winterstop de benodigde punten door te winnen van Sparta Enschede met 3-2 en kreeg hierdoor de aansluiting met de ondersten. De eerste wedstrijd na de winterstop kon daar helaas net geen vervolg aan gegeven worden. OWIOS verloor met 2-1 van Enter Vooruit. Waar Enter in de 1e helft de bovenliggende partij was, nam OWIOS het initiatief in de 2e helft. Vlak voor het einde van de wedstrijd had OWIOS nog de kans op de verdiende gelijkmaker, maar van dichtbij werd deze hoog overgeschoten.

 

Voor beide een belangrijke wedstrijd om de punten te pakken in de strijd tegen degradatie. Met een overwinning kan OWIOS de rode lantaarn zeker overdragen aan een andere vereniging. Met het spelbeeld van de afgelopen weken, moeten daar zeker mogelijkheden liggen.

 

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd