Nieuws

OWIOS speelt zaterdag in Oldebroek haar eerste competitiewedstrijd na de winterstop tegen het sterke Enter Vooruit. De wedstrijd op sportpark Bovenmolen begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter J. van Dijk. In de 2e seizoenshelft dient OWIOS het 2e klasserschap veilig te stellen.

 

OWIOS begint thuis tegen Enter Vooruit. Enter Vooruit draait al jaren in de bovenste regionen van de 2e klasse mee en heeft  soms een uitstapje naar de 1e klasse. Vorig seizoen speelde Enter Vooruit in de 1e klasse, maar moest na 1 jaar weer een stapje terug doen. De laatste keer dat beide ploegen tegen elkaar speelden was een oefenwedstrijd in het seizoen 16-17 op Bovenmolen en hier won Enter met 0-3. De laatste officiële wedstrijd was in de nacompetitie in 2013 waar OWIOS met 2-1 won door twee doelpunten van William van den Hul, onze huidige assistent-trainer.

 

Enter Vooruit staat op een keurige 3e plaats met 22 punten uit 11 wedstrijden. Topscoorder van de 2e klasse H is Kevin Peppels van Enter Vooruit en hij heeft er 10 gemaakt. In de laatste 4 wedstrijden behaalde Enter 10 punten door 3 wedstrijden te winnen en er 1 gelijk te spelen. Van ASC ’62, Vroomshoopse Boys en Quick ’20 werd gewonnen en tegen IJVV werd gelijk gespeeld. De laatste wedstrijd voor de winterstop werd er terecht met 3-1 gewonnen van Quick ’20.

 

In de laatste wedstrijd voor de winterstop was eindelijk de gifbeker leeg en kon OWIOS een 3-2 overwinning tegen Sparta Enschede bijschrijven en de aansluiting hiermee vinden met de onderste regionen. Aanvankelijk leek het er niet op dat OWIOS de punten zou pakken, maar naar mate de wedstrijd vorderde, nam OWIOS het heft in handen en sleepte de overwinning binnen door drie doelpunten van Cornell Balk. Eindelijk pakte OWIOS de punten waar ze al lang recht op had. In de laatste oefenwedstrijden won OWIOS met 4-1 van VVOP en verloor met 2-0 van 1e klasser KHC. OWIOS is klaar om te strijden om het 2e klasserschap veilig te stellen.

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd