Nieuws
Voor zijn vele verdiensten voor OWIOS, waaronder ruim 18 jaar penningmeester van OWIOS, heeft de KNVB Bert Mostert op de nieuwjaarsreceptie met de Gouden Speld onderscheiden.
 
 
Namens de KNVB kwam verenigingsadviseur Teus van Hattem naar Oldebroek om de onderscheiding uit te reiken aan Bert. De heer Van Hattem memoreerde dat een vereniging niet zonder vrijwilligers kan en dat de KNVB, zeer maar dan ook zeer dankbaar is met vrijwilligers als Bert. Alleen door vrijwilligers kan er elk weekend gevoetbald worden. Bert werd in 2001 op 28-jarige leeftijd penningmeester in een tijdperk dat de guldens nog een wettelijk betaalmiddel waren. Ruim 18 jaar was Bert het financiële geweten van OWIOS. Maar naast penningmeester had hij nog meer rollen binnen OWIOS. Hij is/was lid van de jeugdcommissie, jeugdleider, scheidsrechter, speler en voorzitter bingo-commissie.
Na bijna 2 decennia kan Bert de vereniging in goede financiële gezondheid zowel letterlijk als figuurlijk overdragen aan de volgende generatie. Achter de schermen blijft hij nog even actief om in maart 2020 het stokje definitief over te geven aan zijn (jongere) opvolger.
 
Bert was zichtbaar trots op de onderscheiding en het dankbare applaus wat hem ten deel viel van de vele aanwezigen tijdens de nieuwjaarsreceptie, maakte duidelijk dat vele mensen Bert zeer erkentelijk zijn voor al het werk wat hij voor onze club heeft gedaan.
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd