Nieuws

Voetbalvereniging OWIOS is de voetbalclub uit Oldebroek die speelt op sportpark Bovenmolen. De club heeft een rijke historie in het zaterdagamateurvoetbal en heeft een sterke, eigen identiteit. OWIOS is opgericht op 25 september 1925. De clubkleuren zijn groen-wit. De vereniging bestaat uit 700 leden. Het vlaggenschip voetbalt in de tweede klasse.

 

Voor OWIOS zijn we voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een

 

KEEPERSTRAINER

 

De functie

Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en deskundige keeperstrainer die zich ervoor inzet om uit de keepers van de 1e, 2e selectie en JO19-1 maximale prestaties te halen zowel op individueel niveau als in samenwerking met het team. Zowel op trainingsavonden op dinsdag en donderdag als op wedstrijddagen op zaterdag ben je beschikbaar. Je stimuleert de ontwikkeling van de individuele keepers. Je werkt op een positieve manier om keepers zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken door middel van trainingen en wedstrijden. Het inspireren en stimuleren van de keepers om voortdurend te verbeteren is een belangrijk onderdeel van de functie. Verder ben je een belangrijk onderdeel in de technische staf en verantwoordelijk voor de prestaties van de keepers. Het uitdragen van de kernwaarden van OWIOS behoort tot de functie.

 

Jouw profiel

Als keeperstrainer beschik je over een goede en heldere keepersvisie en kunt dit duidelijk overbrengen op de keepers en het team. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden om je visie over te brengen. Respect en sportiviteit zijn kernbegrippen, die je onderschrijft. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging. Verder ben je een echte teamplayer in de technische staf en onderdeel van de selectie. Je hebt het vermogen om je gedrag aan te passen indien de situatie verandert. Natuurlijk, als verantwoordelijke voor de keepers, ben je ook resultaatgericht. Het hebben van Keeper Coach III is een pré, maar een cursus keepertrainer en ervaring als keeper en/of keeperstrainer bij een eerste elftal zijn ook zaken waar wij waarde aan hechten. Tenslotte, ben je gewoon een echt voetbaldier in de goede zin van het woord.


Ons aanbod

Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een jonge en dynamische werkomgeving binnen een ambitieuze vereniging. Je hebt tot je beschikking een uitgebreide medische en technische staf en OWIOS beschikt over een fantastische accommodatie. Dit alles gaat vergezeld met prima verdiensten.

 

Solliciteren

Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Mail dan je motivatiebrief en CV voor 7 februari  naar voetbalvereniging OWIOS ter attentie van Jan Dickhof (keeperscoördinator). Het emailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je meer informatie, bel dan met Jan op 06-51 19 00 62.

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd