Nieuws

 
Wilfred Westerhuis (43) heeft zijn contract als hoofdtrainer bij OWIOS met een jaar verlengd tot en met het seizoen 2020-2021. Westerhuis begint volgend jaar aan zijn derde seizoen binnen OWIOS. Beide partijen zijn tevreden over de samenwerking en gaan graag een jaar met elkaar verder. 
 
Wilfred Westerhuis: “Onderaan staan en toch het contract met de trainer verlengen. Dan ben je een bijzondere club en dat ís OWIOS. Graag blijf ik daarom nog een seizoen langer aan OWIOS verbonden. Temeer daar er binnen de spelersgroep en begeleidingsstaf sprake is van een breed draagvlak om de samenwerking te continueren wat voor mij een belangrijke randvoorwaarde is. Daarnaast zijn de faciliteiten uitstekend, heb ik een prettige relatie met bestuur, technische commissie en collega-trainers en voel ik mij thuis binnen de club. Kortom: we blijven er vol voor gaan om qua resultaten een ommekeer te bewerkstelligen en ik heb daar álle vertrouwen in!
 
In Wilfred Westerhuis hebben we een ambitieuze trainer die bezeten is van het voetbalspel. Hij heeft alles voorbereid en geeft goede inhoudelijke trainingen wat we terug zien op het veld. De ranglijst weerspiegelt op basis van het vertoonde spel helaas nog niet de plek op de ranglijst waar we recht op zouden hebben. Ondanks de stand op de ranglijst hebben we het volste vertrouwen in verdere samenwerking”, aldus OWIOS-voorzitter Jacko van den Bosch.
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd