Nieuws

OWIOS heeft zaterdagmiddag de 4e nederlaag op rij geleden. OWIOS speelde zonder de op de training geblesseerd geraakte Marco Hoogland en met debutant Mike van ’t Oever op  het middenveld. In het eerste kwartier was het matig van beide kanten, veel balverlies en slechte passes. Corné Hamelink ontving een gele kaart voor vasthouden, wat hem in de 18e min duur kwam te staan toen hij wederom een overtreding maakte wat hem geel opleverde. 2x geel mis rood, dus moest OWIOS met 10 man verder.  Vervolgens hield doelman Vlieger OWIOS op de been toen hij twee maal prima rdde op doorkomende Vroomshoop aanvallers.

In de 35e min was hij echter kansloos, toen weer balverlies op het middenveld de bal bij Jos Hutten bracht, die hard diagonaal binnenschoot: 0-1.  OWIOS leek de rust te halen met 0-1 maar in de laatste minuut kon er vanaf rechts worden voor gezet en kon de geheel vrijstaande Jos Hutten zijn tweede doelpunt aantekenen: 0-2.

Met Rik Stouwdam voor Mike van ’t Oever ging OWIOS op jacht naar de aansluitingstreffer.

Na 2 minuten leverde dat al succes op toen een afvallende bal keihard werd binnen geschoten door Bennie Veldhoen. OWIOS rook bloed en ging voor de gelijkmaker, wat natuurlijk ruimte gaf aan Vroomshoopse Boys. Florian Jonker kwam nog voor Hendrik Uitslag, maar in de 70min maakte Hop een overtreding op een doorgebroken speler. De strafschop werd feilloos benut door Jordy Harms: 1-3.  4 minuten later werd de OWIOS verdediging geheel aan stukken gespeeld en werd er fraai afgerond door Julien Derks: 1-4.

Nog geen min later brak Cornel Balk door, maar werd door doelman Kok naar de grond gehaald. De strafschop werd door Balk zelf hard naast geschoten.  In het laatste kwartier probeerde OWIOS het nog wel maar was machteloos terwijl Vroomshoopse Boys het verder goed vond. OWIOS zal zich de komende week op moeten richten, want volgende week wacht de zware uitwedstrijd naar Den Ham. Aanvang 14.30 uur.

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd