Nieuws

Zaterdag speelt OWIOS op sportpark Bovenmolen tegen Vroomshoopse Boys. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer J. van Dijk.

 

In dit nog jonge seizoen vindt OWIOS zich terug op de 10e plek en Vroomshoopse Boys staat één plaats lager op de 11e positie. Een belangrijke wedstrijd voor beide partijen. Na de degradatie uit de 1e klasse speelt Vroomshoopse Boys voor het 2e jaar in de 2e klasse H. Na jaren in de 2e klasse G, speelt OWIOS nu voor het eerst in deze klasse. De laatste keer dat beide ploegen tegen elkaar speelden was een oefenwedstrijd in het seizoen 2012-2013 en eindigde de wedstrijd in Vroomshoop in 1-1.

 

Vroomshoopse Boys heeft 5 punten gehaald uit 5 wedstrijden. Er werd gewonnen van PH Almelo en verloren van WVF. Vervolgens werd er gelijkgespeeld tegen Sparta Enschede en IJVV. Vorig week verloor Vroomshoopse Boys nipt met 1-0 van Quick ’20. In de eerste helft was Quick ’20 duidelijk de bovenliggende partij en kwamen dan ook verdiend op voorsprong. Na rust was Vroomshoopse Boys de bovenliggende partij, maar ondanks een rode kaart voor Quick ’20, slaagde Vroomshoopse Boys er niet in om de gelijkmaker op het scorebord te zetten.

 

Na een zeer voortvarend begin vallen de punten in de laatste wedstrijden tegen voor OWIOS. OWIOS begon met overwinningen tegen Be Quick ’28 en IJVV. Daarna kreeg OWIOS te weinig in de wedstrijden tegen  VSCO en ZAC.  De wedstrijd vorige week tegen WVF had in 8-8 kunnen eindigen. WVF was in de eerste 20 minuten de bovenliggende partij en nam een 2-0 voorsprong. Ondanks kansen scoorde OWIOS niet en vlak voor rust scoorde WVF nogmaals. In de 2e helft drukte OWIOS WVF ver terug, miste een strafschop en na de 3-1 waren er voldoende kansen op 3-2, maar uiteindelijk gooide WVF de wedstrijd toch in het slot en won met 4-1.

 

Beide ploegen zullen nu de eerste helft willen voetballen zoals ze vorige week speelden in de 2e helft. Om aansluiting te houden met de middenmoot is een winstpartij voor beide partijen noodzakelijk

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd