Nieuws
Na een zware trainingsweek stond de tweede bekerwedstrijd op het programma: Bruchterveld, eveneens uitkomend in de 3e klasse. Een onbekende tegenstander, die zich in het begin van de wedstrijd liet gelden. Twee ferme afstandsschoten: 0-2. Owios moest even van de twee mokerslagen bijkomen, maar begon gaandeweg de eerste helft steeds beter te voetballen. Dat resulteerde in de aansluitingstreffer van Lisa Dickhof. Owios bleef gas geven en niet veel later was het Lisanne Huisman die na goed doorzetten de 2-2 op het scorebord zette. De meesten dachten met deze stand te gaan rusten, maar niet Odyle Sneller. Na een schitterende passeeractie joeg je ze bal met haar ‘chocoladebeen’ achter de keepster van Bruchterveld: 3-2.
Na de pauze bleef Owios jagen op meer doelpunten, maar Bruchterveld hield vooralsnog stand. Het was de tweede helft een fysieke veldslag, over en weer. Bruchterveld bleef geloven in een resultaat, maar het was wederom Odyle Sneller die daar blijkbaar anders over dacht. Van grote afstand verraste ze de keepster van Bruchterveld: 4-2. Dit was tevens de eindstand van een leuk en, over het algemeen, sportief duel. 
Volgende week staat de laatste bekerwedstrijd op het programma. Thuis moet het dan gebeuren tegen WHC VR1. De laatste nederlaag staat nog vers in het geheugen gegrift, dus zullen de vrouwen getergd zijn om deze wedstrijd tot een goed eind te brengen. Aanvang wedstrijd: 12.15 uur. Komt allen!
 
🏆 OWIOS VR 1 - WHC VR 1
🕒 12:15
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd