Nieuws
A.s. Vrijdag 6 september wordt de nieuwe presentatiegids 2019/2020 van v.v. OWIOS weer gepresenteerd en het eerste exemplaar van de 18e editie wordt deze keer overhandigd aan het jeugdbestuur van OWIOS onder leiding van de eerste jeugdvoorzitter Elias Mendel. Dit sluit aan op het centrale thema van deze gids 'toekomst’. Want nieuwe plannen maken geeft energie, hoop en verwachtingen. De jeugd heeft de toekomst. OWIOS bestaat in 2025 een eeuw en we kijken alvast vooruit. De inzameling van harde kunststoffen is daar een mooi voorbeeld van. OWIOS neemt zijn verantwoording richting de toekomst en werkt aan een gezondere kantine.
 
Deze keer is de gids nog dikker met 68 pagina’s en lijkt het al op een echt magazine! U vindt in de gids een afwisselend aanbod van onderwerpen en pakkende foto’s waarbij u een goed beeld krijgt van onze mooie club. De column van de schrijver van de Kelderklasse, een fascinerend (fiets)verhaal van supporter, nieuwe gezichten worden voorgesteld en onze jeugd krijgt wederom een belangrijke rol in de gids met o.a. de nieuwe Jeugdraad. Uniek is het verhaal van het ‘Jeugdsooselftal’ OWIOS 9. Daarnaast nog vele andere artikelen, kortom een mooi inkijk in het reilen en zeilen van de vereniging.
 
De bijeenkomst begint om 16:30 uur. Na een kort welkom zal door de voorzitter van de presentatiegidscommissie, Arno Klein, het eerste exemplaar overhandigd worden aan het jeugdbestuur.  
Na deze officiële overhandiging is het tijd om de traditionele fototaart aan te snijden en kunt u de nieuwe presentatiegids zelf inkijken. Hierna is er tijd voor een hapje en drankje en een gezellig samenzijn.
 
Nieuwsgierig naar de nieuwe presentatiegids! Alle leden, sponsoren en genodigden zijn van harte welkom om de presentatie bij te wonen in het clubgebouw op sportpark Bovenmolen. 
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd