Nieuws

OWIOS heeft zaterdagmiddag de eerste wedstrijd op “Bovenmolen”van het nieuwe seizoen gespeeld voor de beker tegen zondag 2e klasser Heerde. 

De wedstrijd begon wat aftastend van 2 kanten, maar langzamerhand nam OWIOS het initiatief.  Het zocht de aanval via de snelle vleugelaanvallers Balk en Uitslag. Dit resulteerde in de 11e min in een schot van Mike Bastiaan, dat net voorlangs ging. OWIOS bvleef gevaarlijk maar kreeg pas in 38e min een grote kans, toen een van de achterlijn teruggetrokken bal net naast getikt werd door Cornel Balk.  In de 38e min kwam OWIOS dan toch op voorsprong toen Hendrik Uitslag na een voorzet van Niek Bultman omver werd geduwd. De strafschop werd onberispelijk binnen geschoten door dezelfde Uitslag: 1-0.

Drie minuten laten werd het zelfs 2-0 toen een vloeiende OWIOS aanval rustig werd afgerond door Niek Bultman.

In de 2e helft gebeurde er weinig, OWIOS vond het wel goed, en Heerde probeerde het wel, maar kwam niet één maal gevaarlijk voor het doel van de debuterende doelman Raymon Vlieger.  In blessuretijd bekroonde Cornel Balk een prachtige pass van de jeugdige Rik Stouwdam met de 3-0. Een mooi resultaat voor OWIOS, dat het bekertoernooi volgende week zaterdag vervolgt met de uitwedstrijd in en tegen Wijhe. Aanvang 13.00 uur.

 

Opstelling OWIOS:

Ramond Vlieger; Dennis de Boer, Hendri Nagelhout, Robin Hop en Arjan Vorselman.

Patrick Bastiaan, Niek Bultman en Mike Bastiaan.

Hendrik Uitslag, Rik Stouwdam en Cornell Balk.

Wissels: Marco Hoogland, Florian Jonker, Joey Mensink

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd