Nieuws
OWIOS start vanaf heden ook met de inzameling van oude metalen. Op zaterdagochtend kunnen deze bij OWIOS ingeleverd worden. Met oude metalen kan gedacht worden aan oud ijzer, koper, rvs, zink en lood.
 
Binnen elk huishouden en elk bedrijf worden er veel producten gebruikt die bestaan uit oude metalen. Veel van deze metalen belanden bij het restafval. Dit afval is echter een grondstof. Voor een duurzamere wereld dient het aanboren van primaire grondstoffen blijvend verminderd te worden. Dit kan onder andere door oude metalen te recyclen en opnieuw als grondstof te gebruiken voor nieuwe producten. OWIOS wil een handje meehelpen aan een duurzamere wereld.
 
Eind maart is OWIOS reeds gestart met de inzameling van harde kunststoffen in samenwerking met hoofdsponsors Van Werven en Jan Bakker. Dit is een doorslaand succes gebleken. Er is in drie maanden tijd al ruim 30 ton harde kunststoffen ingezameld door een grote groep fanatieke vrijwilligers. Voorbeelden van geschikte kunststoffen zijn: emmers, bloempotten, tuinmeubelen, shampooflessen en dergelijke. Deze activiteiten worden nu dus uitgebreid met de inzameling van oude metalen. De opbrengst van de inzameling wordt gebruikt voor de verbouw/nieuwbouw van een duurzaam clubhuis. 
Op elke zaterdagmorgen kan er van 8.30 – 11.30 uur bij OWIOS op de parkeerplaats oude metalen en harde kunststoffen ingeleverd worden. Op de parkeerplaats staan vrijwilligers van OWIOS die de helpende hand zullen bieden en controleren of juiste kunststoffen en metalen worden aangeleverd. Bedrijven die ook voor een duurzamere toekomst gaan en hun stortkosten blijvend willen verlagen door harde kunststoffen en oude metalen te leveren, kunnen ook contact opnemen met Leonard Visscher, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 – 44 93 23 47.
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd