Nieuws
Na het succes van de gehouden ontbijtsessies in het afgelopen seizoen, heeft de sponsorcommissie van OWIOS afgelopen vrijdagmiddag 7 juni weer een afsluitende BBQ-sessie voor haar sponsoren gehouden. En wel op een zeer bijzondere lokatie: op één van de vestigingen van onze hoofdsponsor, Kunststof Recycling Van Werven B.V. in Biddinghuizen. Daar zijn de eerste kunststof recyclingactiviteiten van Van Werven gestart, in 2007 en dit is nu het innovatieve hart van hun kunststofrecycling, met een eigen laboratorium, een technische afdeling en de grootste volumes.
 
  
 
Met de opkomst van zo’n 30 sponsoren wil de sponsorcommissie op deze ontspannen manier het voetbalseizoen afsluiten en haar sponsoren bedanken voor de steun en vertrouwen in OWIOS. Bestuurslid sponsorzaken Alex Jonker bedankte alle sponsoren voor hun aanwezigheid, inzet en bijdragen afgelopen jaar. OWIOS is sinds kort een samenwerking aangegaan met Van Werven om de harde plastics in te zamelen en deze bewustwording willen wij graag verder met onze sponsoren delen en de sponsoren kregen eerst een rondleiding en presentatie bij Kunststof Recycling Van Werven .Via milieustraten, afvalinzamelaars en productiebedrijven wordt er in totaal zo’n 120 miljoen kilo post-consumer kunststof bij Van Werven aangeboden. Voldoende om de Johan Cruijf Arena te vullen. Hiermee kan men zo’n 300.000 ton CO2 besparen. Vrijwel 100% van al het kunststofafval wordt gerecycled in een closed loop. Van Werven is in staat om van de harde, post consumer mix-kunststoffen weer hoogwaardige grondstof te maken, door tientallen kunststofsoorten van elkaar kunnen scheiden.
 
  
 
Ondanks de regen en wind konden de sponsoren daarna genieten van de BBQ, welke werd verzorgd door een nieuwe sponsor De Feestmeesters uit Kampen, en van elkaar onder het genot van een hapje en drankje en ook te netwerken. Het was voor de zesde keer dat de sponsorcommissie deze activiteit organiseert en weer met succes. Doorgaans biedt de club haar sponsoren activiteiten aan rond de wedstrijd van het 1e elftal of in de avonduren. Het doel van deze ontbijt- en BBQ-bijeenkomsten zijn, naast het nuttigen van een heerlijk maaltijd, te netwerken en de goede sfeer in stand te houden. “Want de voetbalvereniging OWIOS leeft en heeft een groot bereik met kansen voor onze sponsoren en gezien de toenemende opkomst is er behoefte aan dit soort sessies en wij zullen het zeker gaan voortzetten”, volgens Alex Jonker. “Een aantal sponsoren hebben zich alweer bij ons gemeld om ook als gastheer te willen optreden en in het nieuwe seizoen zullen wij dit zeker weer voortzetten.”
 
 
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd