Nieuws

As. donderdag om 19.30 uur neemt OWIOS afscheid van William van den Hul, Ben Snoek en Chris van de Poll. Jarenlang waren zij bepalende gezichten in de selectie van OWIOS 1. Het afscheidsduel is een duel tussen het huidige OWIOS 1 en the Legends van OWIOS 1 van de jaren 2001-2018. Het duel zal staan onder leiding van Wieb van Hooren.

 

De afgelopen jaren hebben we veel plezier beleefd aan de voetbalkunsten in OWIOS 1 van William, Chris en Ben. Na jarenlang bepalende gezichten te zijn geweest binnen de selectie van OWIOS 1 namen William van den Hul en Ben Snoek vorig seizoen na de na-competitie in een apotheotisch slot tegen AGOVV afscheid van het prestatievoetbal. William voetbalde 13 seizoenen in OWIOS 1 (met een uitstapje van 1 jaar Nunspeet en 3 jaar DVS ’33) en mag zich na al die jaren in OWOS 1 topscoorder aller tijden noemen. Dit seizoen is hij assistent-trainer bij OWIOS 1. Ben, met zijn karakteristieke kop, legde alle spitsen aan banden en was jarenlang (9 seizoenen) een rots in de branding in het centrum van de verdediging. Dit seizoen nam Chris van de Poll afscheid van het prestatievoetbal en dit keer als keeper. Hij is begonnen als keeper bij de 1eselectie en heeft vervolgens nog jarenlang als voetballer gespeeld in het 2e om vervolgens op latere leeftijd weer terug te komen als keeper bij de 1eselectie. De laatste 3 wedstrijden van dit seizoen veroverde Chris een basisplaats en mede dankzij hem speelde OWIOS zich veilig.

 

The Legends bestaat uit voetballers die vanaf 2000 tot en met 2018 met William, Chris en Ben gevoetbald hebben in OWIOS 1. Het team betreft de meest markante, beste en talentvolle spelers en staf waar zij in hun voetballoopbaan  mee samengespeeld hebben. Het wordt een wedstrijd van de oude vaandeldragers tegen de nieuwe vaandeldragers.

 

De selectie van The Legends bestaat uit:

1.    Marcel van der Beek

2.    Jacko van den Bosch

3.    Jan van den Bosch

4.    Dennis van Es

5.    Eric Fien

6.    William van den Hul

7.    Jeroen Koele

8.    Patrick Mensink

9.    Dick Nagelhout

10.  Kees Nagelhout

11.  Johan van Olst

12.  Gert van Olst

13.  Helmig van Ommen

14.  Chris van de Poll

15.  Bernard Spronk

16.  Henrico Spronk

17.  Jarno Spronk

18.  Patrick Schoeber

19.  Richard Schoeber

20.  Helmer Scheffel

21.  Henk Scheffel

22.  Mark Sloots

23.  Ben Snoek

24.  Sjaak Veldhoen

25.  Peter Veldkamp

 

 

Technische staf

Trainer:                  Erwin Brem

Leider:                    Hendri Rekers

Verzorger:               Martinus van ’t Hul

Grensrechter:          Tonny Harmsen

 

De wedstrijd begint om 19.30 uur en zal twee keer 30 minuten duren. Na afloop zal er een gezellig samenzijn zijn in het clubhuis.Om iedereen nog één keer te laten genieten van deze spelers, zal de entree gratis zijn.

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd