Nieuws
Het is OWIOS 2 afgelopen zaterdag niet gelukt het verblijf in de reserve hoofdklasse met een jaar te verlengen. In de eerste ronde van de nacompetitie verloor de ploeg van oefenmeester Henk Winters terecht van eersteklasser Bennekom met 0-3. Ondanks dat de Oldebroekers 90 minuten lang strijd leverden, trokken ze helaas aan het kortste eind. 
 
De ploeg kan ondanks de degradatie met trots terugkijken op afgelopen seizoen. OWIOS sprokkelde al met al 20 punten bij elkaar en eindigde als 12e boven CSV Apeldoorn en Sparta Enschede. Een prestatie waar vooraf niemand op gerekend had.
 
Naast dat de ploeg afscheid nam van de reserve hoofdklasse, nam het ook afscheid van twee zeer gewaardeerde spelers. Doelman Chris van de Poll en spits Jeroen Koele mochten zaterdag namelijk hun laatste minuten maken in OWIOS 2. Beide spelers waren jarenlang vaste krachten binnen zowel de eerste als de tweede selectie van v.v. OWIOS. Gelukkig hangen de mannen de voetbalschoenen nog niet aan de wilgen en zullen ze volgend jaar hun voetbalkwaliteiten tot uiting brengen OWIOS 3 en OWIOS 6. Daarnaast blijven ze ook als vrijwilligers actief blijven binnen OWIOS. Ook via deze weg nogmaals: mannen bedankt voor de mooie jaren!
 
De uitslag van afgelopen zaterdag betekent ook meteen dat de zomerstop is aangebroken voor de groen-witten. Volgend jaar speelt OWIOS 2 dus ‘gewoon’ weer eerste klasse. Welke eerste klasse dat wordt, wordt deze zomer bekendgemaakt door de KNVB. Als trouwe supporters brengen we u natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte. Afsluitend willen we natuurlijk u als trouwe supporter wederom bedanken voor de support afgelopen seizoen. Hopelijk tot volgend seizoen! Voor nu een prettige zomer toegewenst.☀️☀️☀️
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd