Nieuws
OWIOS heeft zaterdagmiddag goede zaken gedaan in de belangrijke thuiswedstraat tegen Valleivogels. Om niet in acuut gevaar te komen aangaande een nacompetitie plaats, moest er eigenlijk worden gewonnen. Aanvankelijk had Valleivogels het betere van het spel, OWIOS was nog wat zoekende. Uit een scrimmage belandde de bal op de lat, en aan de andere kant was Erik van Haagen gevaarlijk. In de 16e min kwam OWIOS op voorsprong toen een terugspeelbal werd onderschept door Cornell Balk die beheerst scoorde: 1-0.
OWIOS ging wat makkelijker spelen met de voorsprong op zak en drukte Valleivogels terug.
In de 34e minuut veroverde Erik van Haagen de bal op het middenveld en zijn pass op Cornel Balk werd gemist door een verdediger, waardoor Balk door kon lopen en diagonaal binnen schoot: 2-0. Na de rust ging OWIOS gewoon door, combineerde goed, en gaf achterin niets weg. Als Valleivogels al eens gevaarlijk werd stond doelman v d Poll deze middag zijn mannetje. Met een schitterende aanval in de 49e min besliste OWIOS de wedstrijd. Via Erik van Haagen kwam de bal bij de op snelheid liggende Cornel Balk, die de bal breed legde op de inkomende Bennie Veldhoen en prima afrondde: 3-0. Valleivogels geloofde het verder wel en OWIOS kon ook nog de 4-0 maken in de 72e minuut. Cornell Balk passeerde op snelheid de uitgekomen doelman Hardeman en scoorde beheerst. Met nog 2 wedstrijden voor de boeg heeft OWIOS alles in eigen hand.
 
Zaterdag staat de derby in Oosterwolde tegen VSCO op het programma. Aanvang 14.30 uur.
 
Opstelling: Van de Poll, Boer, Hoogland, Hop, Boon, Hamelink, M. Bastiaan, P. Bastiaan (75. Van ’t Hul), Veldhoen ©, Van Haagen, Balk (86. Bultman)
 
Scoreverloop:
’16 – 1-0 Cornell Balk
’35 – 2-0 Cornell Balk
’49 – 1-0 Bennie Veldhoen
’72 – 2-0 Cornell Balk
 
Samenvatting op youtube
 
 
 
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd