Nieuws

OWIOS speelt zaterdag de thuiswedstrijd tegen Valleivogels. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer R.J. Nijenhuis.

Na een rustperiode van twee weken staan er nog 3 finalerondes op het programma. De komende weken zullen de beslissingen vallen in de spannende 2e klasse voor zowel het kampioenschap als voor de nacompetitie. Het kampioenschap zal gaan tussen Woudenberg en Unicum. De directe degradant is bekend en is Elburger SC. AVW ’66 en Valleivogels hebben zich veilig gespeeld, maar de overige ploegen hebben zich nog niet veilig gespeeld. Valleivogels staat op de 4e plaats. OWIOS staat op een 10e plaats met 1 punt voorsprong op plaats 12 die recht geeft op nacompetitie. Vorig jaar werd er in Oldebroek tegen Valleivogels 2-2 gelijkgespeeld en dit seizoen won OWIOS in Scherpenzeel tegen de verhouding in met 1-0 van Valleivogels.

 

Valleivogels heeft lang meegedaan om het kampioenschap, maar de achterstand is nu opgelopen naar 8 punten. In de directe confrontaties kwam Valleivogels de afgelopen periode telkens net iets tekort. Valleivogels verloor van Unicum met 2-0 en trok tegen AVW ’66 met 2-1 aan het kortste eind. Tussendoor werd er nog wel gewonnen van Blauw-Geel ’55 met 4-1.

 

Voor OWIOS wachten er nog 3 spannende wedstrijden tegen Valleivogels, VSCO ’61 en sv Lelystad ‘67. Onderin staat het allemaal heel dicht bij elkaar en punten pakken geeft lucht. In de afgelopen wedstrijden speelde OWIOS goed, maar heeft het moeite om de kansen af te maken. In de laatste 3 wedstrijden speelde OWIOS twee  keer gelijk (Renswoude en Lunteren) en verloor van AVW ’66. In de laatste wedstrijd tegen Renswoude verzuimde OWIOS het af te maken en vlak voor tijd kwam Renswoude nog langszij.

 

De belangen worden groter. Valleivogels kan vrijuit voetballen, maar OWIOS zal de punten willen pakken om weg te blijven uit de onderste regionen. Alleen een overwinning geeft hierop zekerheid. Het beloofd wederom een spannend slot van de competitie te geven in de 2e klasse G.

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd