Nieuws

OWIOS heeft zaterdagmiddag  de thuiswedstrijd tegen AVW’66 met 0-2 verloren.

In een wedstrijd waar AVW’66 constant het initiatief had, probeerde OWIOS het wel, maar creëerde veel te weinig om het de mannen uit Westervoort moeilijk te maken.

Het eerste echte gevaar voor beide doelen vond plaats in de 17e minuut toen OWIOS gevaarlijk doorkwam, maar Hamelink schoot tegen een tegenstander op, waarop AVW bliksemsnel counterde. De bal werd ineens diep gespeelt , verdediger Hoogland kopte de bal te zacht door naar doelman Ponstein waar Robin van Otegem dankbaar van profiteerde en de bal over de uitgekomen Ponstein lobde: 0-1.

OWIOS probeerde druk te zetten, maar verder dan een kopbal van Corné Hamelink net voorlangs kwam het niet.  AVW was dreigender en kreeg een grote kans op de 0-2 maar Mike Teeuw schoot alleen voor Ponstein hoog over.

In de blessure tijd van de eerste helft had OWIOS op gelijke hoogte moeten komen. Cornell Balk schoot echter van 3 meter hoog over. OWIOS probeerde het wel, maar echte kansen werden er niet gecreëerd. Balk schoot nog eens over. In de 69e minuut kwam AVW op 0-2.

Daan Derksen kwam plotseling vrij door het centrum en scoorde beheerst. Met Bultman voor Boon en van Haagen voor Mike Bastiaan probeerde coach Westerhuis meer aanvallende impulsen te geven aan de ploeg maar het bleef bij deze 0-2 nederlaag.

As. zaterdag zal OWIOS in de uitwedstrijd tegen Renswoude toch uit een ander vaatje moeten tappen om niet in de problemen te komen.

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd