Nieuws
Het einde nadert en de spanning in de reserve hoofdklasse is hoger dan ooit te voren. Twee overwinningen op rij hebben weer alles mogelijk gemaakt voor OWIOS 2. Op dit moment staat de ploeg namelijk slechts drie punten onder de gevreesde streep. Morgen ontvangt het middenmoter Veensche Boys 2. De Nijkerkerveners, net als OWIOS vorig seizoen gepromoveerd, draaien een solide eerste seizoen. Met een keurige 8e plek met uitzicht op meer doen de blauw witten het gewoon goed.
 
Wedstrijden tussen OWIOS en Veensche Boys waren de afgelopen seizoenen spectaculaire aangelegenheden met veel doelpunten. Hoewel de eerste wedstrijd dit seizoen wederom nek-aan-nek was, eindigde deze in 0-0. Een wedstrijd die bestempeld mag worden als de wedstrijd van de gemiste kansen.
 
Voor OWIOS is de wedstrijd van morgen wederom extreem belangrijk in het gevecht om lijfsbehoud. Met dezelfde strijd en passie als vorige week zou de ploeg van Henk Winters morgen weer voor een stuntje kunnen zorgen. Alhoewel Veensche Boys op een veilige 8e plek staat, zal de ploeg de nare nasmaak van de 0-4 thuisnederlaag tegen HHC Hardenberg willen wegspoelen. Daarnaast is plek 5 voor de blauwwitten binnen handbereik. Voor beide ploegen dus genoeg om voor te spelen, wat de wedstrijd van morgen weer een spannende zal maken. Komt u de boys van OWIOS 2 steunen? We trappen af om 12.30 uur op veld 6!
 
🤜🤛 Veensche Boys 2
🕧 12.30 uur
📍 Sportpark Bovenmolen
#Eenteameentaakeengedachte
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd