Nieuws

OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag op het eigen sportpark Bovenmolen tegen AVW ‘66. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer G.H. Steen.

Het einde van de competitie komt in zicht en de plekken worden langzamerhand verdeeld voor zowel de bovenste als voor de onderste plekken. Het kampioenschap lijkt te gaan tussen Woudenberg en Unicum en AVW ’66 zal er alles aan doen om de 3e plek te bemachtigen voor eventueel nacompetitie. Onderaan de ranglijst lijkt Elburger SC rechtstreeks te degraderen, maar beginnen de overige ploegen punten te pakken. Het verschil tussen de nummers 7 en 13 is slechts 5 punten met nog 5 wedstrijden te gaan. AVW ’66 en OWIOS zijn de laatste jaren aan elkaar gewaagd. Ondanks weinig doelpunten zijn het toch attractieve wedstrijden. Vorig jaar verloor OWIOS thuis met 1-0 en in Westervoort werd er gelijk gespeeld 0-0. De heenwedstrijd dit seizoen eindigde ook in 0-0.

 

AVW ’66 verloor twee weken geleden de topper tegen Unicum met 2-0. Hiermee zag AVW ’66 Unicum en Woudenberg uitlopen en met nog 5 wedstrijden te gaan bedraagt de achterstand nu 6 punten op koploper Woudenberg en 5 punten op Unicum. Vorige week herstelde AVW ’66 de nederlaag tegen Elburger SC. Na een rode kaart voor Elburger SC won AVW ’66 met 5-0.

 

OWIOS bewees zich 2 weken geleden een slechte dienst tegen VVOP en liet de punten in Voorthuizen. Met de terugkeer van enkele sterkhouders was OWIOS vorige week de bovenliggende partij in Lunteren, maar kon dit niet tot uitdrukking brengen op het scorebord. Na een 1-0 achterstand speelde OWIOS gelijk met 1-1.

 

De belangen worden groter. AVW ’66 zal met Valleivogels strijden voor de 3e plaats en kan hiervoor de punten gebruiken. OWIOS zal de punten willen hebben om weg te blijven uit de onderste regionen. Alleen een overwinning geeft hierop zekerheid. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een spannende wedstrijd.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd