Nieuws
OWIOS heeft zaterdagmiddag gelijk gespeeld in en tegen Lunteren.  OWIOS had een groot gedeelte van de wedstrijd het beste van het spel en had een overwinning verdiend.
 
De Oldebroekers begonnen aanvallend aan de wedstrijd, wat in de 3e min al een kansje opleverde toen Cornel Balk diep gestuurd wed door Hendrik Uitslag maar net te laat kwam om de keeper te verschalken.  Dat Lunteren in de 15e min de leiding nam was dan ook verrassend, het was nog niet in het strafschopgebied van OWIOS geweest. Een afvallende bal werd keihard ingeschoten door Levi van Essen, doelman Ponstein kon er nog net een hand achter krijgen maar de neervallende bal belandde op het hoofd van Wesley Theuns:    1-0.  Lunteren was na het doelpunt ongeveer 10 minuten de betere ploeg, maar OWIOS nam het initiatief weer over. Een schot van Balk kon me4t veel moeite door de keeper worden gered, en een schot van Erik van Haagen werd ook een prooi voor doelman Bakkenes.
Toch kwam OWIOS nog voor rust op gelijke hoogte.  Een mooie aanval kreeg als eindstation Bennie Veldhoen die hard in schoot: 1-1.
 
De tweede helft bleef OWIOS de bovenliggende partij, zonder echt grote kansen te creëren.
Lunteren loerde op een uitval en probeerde de lange spits Theuns te bereiken, maar Robin Hop speelde een goede partij en gaf geen kansen weg. Met Niek Bultman voor Hendrik Uitslag probeerde trainer Wilfred Westerhuis aanvallend wat meer te brengen, een voorzet van Bultman leek zelfs het doel in te zeilen maar de doelman redde. In de 91e min leek OWIOS toch nog te winnen. Bennie Veldhoen soleerde zich in schietpositie, Diens harde schot leek in de bovenhoek te verdwijnen maar doelman Bakkenes stak hier met een prachtige redding een stokje voor.  Toch een punt voor een hard werkend OWIOS.
 
A.S. Zaterdag staat er een thuiswedstrijd op het programma. Om 14.30 wordt er afgetrapt tegen AVW’66 uit Westervoort.
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd