Nieuws
Het is OWIOS 2 afgelopen zaterdag voor het eerst dit seizoen gelukt een uitoverwinning te boeken. In een wedstrijd vol strijd en passie trokken de mannen tegen VVOG 2 aan het langste eind: 0-1. Een overwinning die gewoon bestempeld mag worden als terecht!
Dat OWIOS met een nagenoeg fitte en complete selectie aanving in Harderwijk viel meteen terug te zien. De Oldebroekers begonnen sterk en creëerden ook de eerste kansen. Waar allereerst Niek Bultman een teenlengte te kort kwam op een steekpass van Joey Mensink, was het daarna David Maat die een strakke lage vrije trap van Bennie Veldhoen net niet kon promoveren tot doelpunt. Aan de andere zijde was het VVOG dat gevaarlijk werd: een stiftje werd ter nauwe nood gered door doelman van de Poll.
 
OWIOS bleef druk vooruit zetten en creëerde in korte tijd ook twee grote kansen. Echter trof linksbuiten Vosselman twee keer de doelman op zijn weg naar de goal. Na een half uur spelen was het dan toch raak voor OWIOS. In een dubbele rebound bracht gelegenheidsspits Kelvin Spronk de Oldebroekers op een verdiende 1-0 voorsprong. Na de goal bleef OWIOS druk vooruit zetten, maar liep het toch een paar keer tegen een gevaarlijke aanval aan van de Harderwijkers. De grootste kans voor hen viel vlak voor rust: een bal werd voor open goal te zacht ingeschoten, waardoor deze van de lijn gehaald kon worden door de Oldebroekse verdediging.
 
In de tweede helft ontpopte de wedstrijd zich tot een veldslag waarin de ene naar de andere overtreding werd gemaakt. Toch bleef OWIOS goed op de been. Ook al was de bal voor de Harderwijkers, de Oldebroekse muur bleef fier overeind. Een aantal goede ingrepen van doelman van de Poll en georganiseerd verdedigen bracht de groen-witte formatie niet meer in groot gevaar.
 
Een resultaat waar de Oldebroekers trots op kunnen zijn. Eindelijk werpt het harde werken zijn vruchten af! Volgende week opnieuw een uitwedstrijd. Dan is SDC Putten de tegenstander. We trappen af om 11.30 uur. Tot dan!
 
🔜6-4 SDC Putten 2
🕧 11.30 uur
📍 Sportpark Putter Eng
#Eenteameentaakeengedachte
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd