Nieuws
De leden van de Jeugdraad stellen zich aan u voor: 
 
  
Bram: Hallo ik ben Bram ik ben 11 jaar en, it in owios jo13_2. en ik zit in de Jeugdraad omdat ik het een leuk concept vindt en ik heb wel een aantal verbeteringspunten. Zoals gezondeten niet roken rond het veld en nog veel meer. En ik ben benieuwd hoe het gaat uitpakken.
  
Lars: Mijn naam is Lars Bolks. Ik ben 10 jaar oud en zit in groep 6 van de Timotheusschool. Mijn hobby’s zijn voetbal en gamen. Ik voetbal in Jo11-2 en Chris is al jaren mijn trainer. Toen ze vroegen naar iemand voor de jeugdraad heb ik mij aangemeld omdat ik Owios nog beter wil maken. Ideeën heb ik genoeg, bijvoorbeeld na een serieuze training een Fifa toernooitje in de kantine of een beloning na een hele goede wedstrijd.  P.s. Het Fifa toernooi win ik natuurlijk �!
  
Henri: Ik ben Henri Hoogland ben 8 jaar oud voetbal in Jo9-1. Heb een broer Arjen zit in Jo17-1 en een zus Marlies zit in Mo15-1 . Zit in de jeugdraad omdat ik mee wil denken over nieuwe ideeën binnen Owios . En omdat het mij leuk lijkt !
  
Jannes: Hallo, ik ben Jannes. Ik ben 9 jaar en zit in groep 6 van de Timotheüsschool.  Ik woon op Mulligen, samen met mijn grote zus en ouders. Dit is dicht bij OWIOS en als er gescoord wordt door het eerste kan ik dat altijd goed horen. Voetballen vind ik heel leuk en ik doe het elke dag. Naast voetballen heb ik ook andere hobbies; ik heb geschaakt en nu speel ik ook piano. De jeugdraad lijkt mij erg leuk ook omdat ik het belangrijk vind om dingen te bedenken, samen met anderen, voor de jeugd van OWIOS.
  
Silke: Hallo, ik ben Silke Spronk 13 jaar en zit in MO15-1 ik wil graag in de jeugdraad om leuke dingen te organiseren voor owios en heb ik ook zin in
  
Lennart: Mijn naam is Lennart van den Bosch en ben 9 jaar. Ik voetbal met veel plezier in jo11-1. Ik woon in huis met papa, mama, een zus, twee broers en hond Yuna, aan de Oude Dijk in Oldebroek. Mijn favoriete voetbalclub is Feyenoord en ik vind Ronaldo de beste voetballer. Mijn hobby’s zijn voetballen en Fortnite doen op de PlayStation. Ik zit in de jeugdraad omdat ik het leuk vind dat kinderen ook wat mogen zeggen van Owios. En ik praat graag over voetbal en Owios, dus dat komt vast goed. Ik heb er veel zin in.
  
Elias: Mijn naam is Elias Mendel, speler van Jo<19-1, en ik ben gekozen als voorzitter van de jeugdraad van Owios. Vorig jaar heb ik voor een opdracht van mijn opleiding Sportkunde enkele plannen bedacht voor de jeugd van Owios, die heb ik toen ook gepresenteerd aan het bestuur van Owios. Enkele maanden later is hier het idee van een jeugdraad uit voort gekomen en zo heb ik me vanzelfsprekend ook aangemeld als voorzitter. Nadat ik vorig jaar trainer ben geweest, maar dat dit jaar niet meer lukte i.v.m. mijn opleiding wilde ik toch weer graag actief zijn bij de jeugd van Owios, en zo was dit een ideale mogelijkheid. Ik kijk er naar uit om samen met andere jeugdleden actief te gaan nadenken over wat we kunnen verbeteren en hoe we Owios een nog gezelligere vereniging kunnen maken.
  
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd