Nieuws
Morgen speelt OWIOS alweer de zestiende competitiewedstrijd in de reserve hoofdklasse. De ploeg van Henk Winters ontvangt het hooggeplaatste Sparta Nijkerk 2. De Nijkerkers bezetten een mooie vierde plek in de competitie en wonnen vorige week van het eveneens sterke v.v. Berkum. In Nijkerk werd het 1-0.
 
OWIOS behaalde vorige week naar lange tijd eindelijk weer een resultaatje. Uit bij degradatieconcurrent c.s.v. Apeldoorn 2 werd vlak voor tijd een puntje gepakt door een ziedend schot van Peter Veldkamp. 
 
De eerste wedstrijd tussen beide ploegen, aan het begin dit seizoen, was na 20 minuten eigenlijk al beslist toen de eerste drie schoten ook meteen drie doelpunten betekenden. De wedstrijd bloedde daarna vrijwel dood. 3-0 was toen ook de eindstand. Morgen zullen de Oldebroekers er echter alles aan doen de punten in Oldebroek te houden, aangezien de ploeg er alles aan gelegen is wederom resultaat te pakken in strijd tegen degradatie. 
 
Als we de weersverwachtingen mogen geloven wordt het prachtig lenteweer morgen. We nodigen u dan ook van harte uit de groen-witten te komen steunen. Steun die hard nodig zal zijn. We trappen zoals gewoonlijk om 12.30 uur af op veld 6, tot dan!
 
🤜🤛 Sparta Nijkerk 2
🕧 12.30 uur
📍 Sportpark Bovenmolen
#Eenteameentaakeengedachte
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd