Nieuws

OWIOS speelt zaterdag een uitwedstrijd in Veenendaal tegen de plaatselijke VRC. De wedstrijd begint om 14.00 uur en staat onder leiding van de heer K. Weever.

Na een moeizaam begin in de competitie hebben beide ploegen de wind in de zeilen. Beide ploegen staan op de ranglijst in de middenmoot. Daarnaast staan beide ploegen bovenaan in de 2e periode en de winnaar zal dan ook goede zaken doen zowel in de stand op de ranglijst als in de 2e periode. In de eerste wedstrijd van dit seizoen won OWIOS relatief eenvoudig met 3-1 van VRC. Na een 1-0 ruststand kwam VRC in de 2e helft langszij, maar was het Hendrik Uitslag die OWIOS met twee doelpunten naar de overwinning schoot. In het seizoen 2016-2017 won OWIOS thuis met 4-1, maar uit werd er met 2-0 verloren.

 

VRC doet het na het na een moeizaam begin van de competitie toch boven verwachting. VRC staat op een 8e plaats met 19 punten uit 13 wedstrijden. Vlak voor de winterstop had VRC enkele verrassende resultaten met 3-1 winst op koploper Woudenberg en een gelijkspel tegen Unicum. In de wedstrijd tegen VSCO ’61 werd een 1-0 achterstand in blessuretijd zelfs omgebogen naar een 2-1 overwinning. De wedstrijd na de winterstop tegen sv Lelystad ’67 werd afgelast. Vorige week won VRC met 2-0 van Renswoude. In een matige derby gooide VRC vlak voor het einde het duel definitief in het slot.

 

OWIOS boekte vorige week een belangrijke overwinning en heeft nu aansluiting met de brede middenmoot. De nummers 2 tot en met 10 staan op 3 punten van elkaar. OWIOS staat op een 10e plaats met 19 punten uit 14 wedstrijden. OWIOS is goed uit de winterstop gekomen met 2 overwinningen. In de derby tegen Elburger SC werd overtuigend gewonnen met 4-2. Vorige week werd tegen, toch wel angstgegner Blauw-Geel ’55, een goede 4-0 overwinning geboekt. Na een 1-0 ruststand liep OWIOS in de 2e helft verder uit en kon eindelijk weer eens een duidelijke overwinning tegen Blauw-Geel ’55 op haar palmares bijschrijven.

 

De winnaar van deze wedstrijd zal goede zaken doen voor de ranglijst en zeker een paar plekken stijgen richting subtop. Tevens zal de winnaar goede zaken doen in de 2e periode. Het beloofd dan ook zeker een spannende wedstrijd te worden van beide ploegen die willen winnen.

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd