Nieuws
Vrouwen 1 heeft de eerste trainingsweek na de winterstop afgesloten met een teamevent. Onder de bezielende leiding van Geert Hendriks van GH events werden de vrouwen onderworpen aan tal van activiteiten, zoals het blind lopen van een parcours, paalwerpen, spijkerslaan, touwtrekken, broeklopen, een skilooprace en het lopen in een funslang. Alle denkbare vaardigheden op het gebied van samenwerken en coachen werden hierbij ingezet.
 
Geert Hendriks is voor OWIOS geen onbekende. Hij heeft alle jeugdelftallen bij OWIOS doorlopen en daarna in het 1e en 2e elftal gespeeld. Een ernstig ongeluk maakte helaas een einde aan zijn voetbalcarrière. Sinds 2004 heeft Geert zijn eigen bedrijf voor het organiseren van evenementen en workshops. Op verzoek van OWIOS dus ook voor Vrouwen 1.
 
De twee teams, FC Sandralona en FC Dramatica, streden deze dag niet om de prijzen, maar om de eer. FC Dramatica, met de altijd fanatieke Jan Dickhof in de gelederen, ging uiteindelijk met de eer strijken. De dag werd afgesloten met een hapje en een drankje.
 
Met het teamevent heeft Vrouwen 1 de basis gelegd voor de tweede seizoenshelft. Daarin wil het team strijden voor plaats 3 in de eindrangschikking. Als voorbereiding op de hervatting van de competitie speelt het team de komende weken oefenwedstrijden tegen SV Epe, DSV ’61, SVO VVZ en DVS ’33.
 
Aan de selectie van Vrouwen 1 zijn in de winterstop twee speelsters van MO-17 toegevoegd: Emma Klein en Kyra Sie. Heel veel succes meiden!
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd