Nieuws

Jan Dickhof en Bert Lowijs maken het seizoen af bij Vrouwen 1. Het tweetal nam eind augustus het trainerschap over van Jan Pot, die wegens gezondheidsproblemen moest besluiten per direct te stoppen. Na de eerste seizoenshelft staat het team op een keurige derde plaats, met de eerste plaats in het vizier.

 

Jan en Bert, beiden oud OWIOS 1-spelers, hebben na een evaluatie vastgesteld dat het team voldoende potentie heeft om er een mooie tweede seizoenshelft van te maken en bovenin mee te spelen. De trainingsopkomst is goed, de spelersgroep straalt plezier uit en de vrouwen zijn leergierig. Voldoende redenen voor het tweetal om het seizoen na de winterstop een passend vervolg te geven.

 

Jan Dickhof: “waar handhaving in de derde klasse de doelstelling was, is deze in overleg met de spelersgroep bijgesteld. We gaan voor plek 3 in de eindrangschikking”. Bert Lowijs vult aan: “met plek 3 is de kans groot dat we nacompetitie gaan spelen”.

 

De spelersgroep reageerde enthousiast op het nieuws dat Jan en Bert het seizoen afmaken: “We gaan het schilderij afschilderen en wanneer we dit heel kunstig doen, zal het resultaat naar tevredenheid zijn”.

 

Ook OWIOS-voorzitter Jacko van den Bosch is verguld met het nieuws: “Het doet mij goed dat deze twee OWIOS-mannen bereid zijn om het seizoen af te maken. Dit past bij het gedachtengoed van de club. Ik wens het team dan ook heel veel succes toe”.

 

Vrouwen 1 hervat de training op maandag 7 januari a.s.

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd