Nieuws
Vorige week heeft sponsor Tromp Tafels uit Oldebroek zijn driejarig sponsorcontract weer verlengd bij OWIOS. Op sportpark Bovenmolen werd dit officieel beklonken door de ondertekening van een nieuw sponsorcontract. Als blijk van dank en waardering werd door OWIOS een fraai bloemstuk aan eigenaar Henk Tromp aangeboden.
 
Een tafel is vaak het middelpunt van de dag. Dit is de plaats waar je 's morgens je eerste kop koffie drinkt en de krant leest. De plaats waar je als gezin samenkomt, met elkaar eet en de dag doorneemt. De plaats waar je vrienden uitnodigt om van een mooi diner te genieten. Bovendien is een tafel een prachtige invulling van een ruimte en bij uitstek geschikt om een stijl te bepalen in een huis. Tromp Tafels maakt mooie houten tafels en kasten op maat van hoge kwaliteit, zowel groot als klein voor binnen en buiten. En dan ook nog oog voor duurzaamheid en kwaliteit. De stijl van een kamer wordt bepaald door de meubels die hierin staan. Een salontafel, bijzettafel of sidetable is uitermate geschikt om een stijl te bepalen of om nét dat accent te geven. Met een tafel van Tromp Tafels heb je een mooi en duurzaam kwaliteitsproduct in huis om jarenlang van te genieten!
 
Tromp Tafels zit op het bedrijventerrein Stuivezand aan de Broekerenk 9 in ’t Loo Oldebroek met een uitgebreide en grotere showroom. Naast de modellen die je op hun website www.tromptafels.nl kunt vinden, staat men altijd open voor ideeën. Heb je een idee of een leuk ontwerp? Vraag naar de mogelijkheden! En verder te volgen via Twitter en facebook.
 
Inmiddels staan er ook 2 mooie, grote teamtafels in de kantine van OWIOS gemaakt door Tromp Tafels.
Bestuurslid Sponsorzaken Alex Jonker was zeer ingenomen met deze verlenging en bedankte de nieuwe sponsor heel hartelijk.
 
 
 
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd