Nieuws
Afgelopen week heeft sponsor Notariaat Kremer uit Oldebroek en Wezep haar sponsorcontract weer verlengd bij OWIOS. Op sportpark Bovenmolen werd dit officieel beklonken door de ondertekening van een nieuw sponsorcontract. Als blijk van dank en waardering werd door OWIOS een fraai bloemstuk aan notaris mr. Berto Kremer aangeboden.
 
Notariaat Kremer is een van de oudste dienstverlenende ondernemingen van Oldebroek en heeft een geschiedenis die tot 1842 teruggaat. Het kantoor verleent diensten op het gebied van familierecht, onroerend goed, mediation, estate planning, ondernemingsrecht en agrarisch recht. "Een van onze kenmerken is dat wij onze afspraken nakomen en alles zo goed mogelijk op papier zetten. Daarbij zijn wij voor iedereen toegankelijk", aldus notaris mr. Berto Kremer. "Oftewel 'hier maj plat proaten'!" Een groot onderdeel van de dienstverlening van Notariaat Kremer vormt het opstellen van een (levens)testament. "Vaak worden testament en levenstestament, ook wel notariële volmacht genoemd, door elkaar gehaald. Het verschil is dat een testament pas na overlijden in werking treedt, terwijl een levenstestament geldt voor situaties tijdens het leven. Vanwege de veranderende zorgwetgeving is het erg belangrijk om vast te leggen wat er met uw vermogen gebeurt. Doet u dit niet dan kan bij eventuele wilsonbekwaamheid het vermogen geblokkeerd worden door de rechter. Met een levenstestament houdt u grip op uw vermogen." Voor een eerste oriënterend en vrijblijvend gesprek (bij voorkeur op afspraak) van circa twintig minuten worden bij Notariaat Kremer geen kosten in rekening gebracht. De koffie staat altijd voor u klaar! Men houdt kantoor in Oldebroek aan de Beeklaan 10 of in Wezep aan de Clematisstraat 55. Zie ook www.notariaatkremer.nl
 
Als extra sponsoring ging Notariaat Kremer akkoord met plaatsing van een nieuw reclamebord op het kunstgrasveld op sportpark Bovenmolen. Bestuurslid Sponsorzaken Alex Jonker was zeer ingenomen met deze verlenging en bedankte de nieuwe sponsor heel hartelijk.
 
 
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd