Nieuws
Afgelopen zaterdag is Bar & Brood uit Zwolle nieuwe sponsor bij OWIOS geworden. In het sponsorhome werd het driejarig sponsorcontract ondertekend door eigenaar Germon Stoffer en Alex Jonker, bestuurslid sponsorzaken. Als blijk van dank en waardering werd door OWIOS een fraai bloemstuk aangeboden.
 
Bij Bar & Brood hebben ze de lekkerste broodjes van Zwolle maar ook de lekkerste koffie van Zwolle. Dit blijkt wel uit de notering van een 10e plek in de landelijke koffie Top100 van Misset Horeca. Na 2015, 2016, 2017 behoort men dit jaar ook weer tot de beste 100 koffiezaken van Nederland. Ze zitten op een van de mooiste pleinen, namelijk de Nieuwe Markt 23. Een nieuw broodjesconcept geïnspireerd door New Yorkse sferen. Men heeft de langste bar van Nederland en staand aan deze bar krijgt de klant ook nog 10% korting op alle consumpties! Verder kunnen de klanten zitten op de gele Chesterfields en genieten van een groot assortiment lekkere unieke broodjes; dagvers gebakken door eigen bakker.  De zaak is dagelijks open vanaf 10.00 tot 18.00 uur, of later, voor verse heerlijke koffie, gezonde smoothies, een wijntje, biertje, een krantje en gratis wifi. Via Live tv-schermen kan de klant altijd op de hoogte van het laatste internationale nieuws, economie, sport en muziekkanalen. Men bezorgt aan huis of kantoor. Kortom voor een snelle lunch of borrel; lekker zitten op het zonnigste terras, een plek om te werken of om elkaar te ontmoeten; je moet bij Bar & Brood zijn. Je kunt online bestellen of bel gratis: 038 423 33 16 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Als verrassing mochten alle sponsoren en aanwezigen in het sponsorhome afgelopen zaterdag proeven van de heerlijke luxe broodjes van Bar & Brood die Germon had meegenomen.
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd