Nieuws

OWIOS speelt zaterdag haar laatste competitiewedstrijd op het eigen sportpark Bovenmolen tegen Lunteren. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer M.A. Spoon.

Aankomend weekend staat alweer de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Dit is al de 12e speelronde. OWIOS is Lunteren de afgelopen jaren vaak tegen gekomen. Vorig seizoen won OWIOS thuis vrij eenvoudig van Lunteren met 4-1 door onder andere twee doelpunten van Patrick Bastiaan. Uit moest OWIOS de punten echter terecht in Lunteren laten en verloor met 2-0. Beide ploegen zijn goed begonnen aan de 2e periode en hebben samen 7 punten uit 3 wedstrijden.

 

Lunteren staat op een verdienstelijke 4e plaats met 18 punten uit 11 wedstrijden. In de laatste 3 wedstrijden won Lunteren met 3-1 van Elburger SC, won het met 2-1 van VVOP en speelde vorige week met 2-2 gelijk tegen het sterke Unicum. Tien minuten voor tijd kwam Lunteren op een 2-1 voorsprong en zou bijna 3 punten bijschrijven ware het niet dat topscoorder Toet vlak voor tijd weer eens toesloeg en Unicum toch een punt bezorgde.

 

OWIOS lijkt qua punten de opgaande lijn te pakken te hebben. OWIOS staat op de 11e plaats met 13 punten uit 11 wedstrijden. In de laatste 3 wedstrijden won OWIOS van Valleivogels met 1-0 en van Renswoude met 3-0. Vorige week speelde OWIOS met 0-0 gelijk tegen AVW ’66. Op een zwaar en winderig veld werd er door beide ploegen hard gewerkt, maar waren er weinig kansen. Uit deze kansen werd er niet gescoord en kon zowel AVW ’66 als OWIOS een punt bijschrijven.

 

De winnaar van deze wedstrijd zal goede zaken doen voor de ranglijst en daarnaast voor de 2e periode. Maar wellicht belangrijker zal de overwinnaar met een goed gevoel de winterstop ingaan. Een overwinning betekent voor Lunteren dat ze zich handhaaft in de top. Met een overwinning daarentegen voor OWIOS, kan OWIOS daadwerkelijk aanhaken bij de brede middenmoot.  Het beloofd dan ook weer een boeiende wedstrijd te worden. 

 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd