Nieuws
De mannen van OWIOS 2 staat morgen een ontzettend belangrijke wedstrijd te wachten. Op sportpark Bovenmolen ontvangen de Oldebroekers SDC Putten. De ploeg die slechts één luttel puntje onder ze staat. Beide ploegen kennen een wat stroeve fase. Waar de laatste overwinning van OWIOS al van een tijdje terug dateert, heeft SDC twee weken terug pas de eerste overwinning van het seizoen gepakt. Een knappe 3-1 overwinning op het sterke Excelsior 31 betekende de eerste driepunter van het seizoen. Vorige week ging de ploeg uit Putten wederom onderuit: Berkum was in Putten met 1-2 te sterk. 
 
OWIOS speelde de afgelopen twee weken gelijk tegen DETO en Veensche Boys. In beide wedstrijden deed deden de groen-witten zichzelf te kort met slechts een punt. Enorm balen, maar wel de realiteit. Morgen zal een taaie wedstrijd worden: putten incasseerde slechts 14 doelpunten, ondanks de lage klassering. Daar tegenover zet de Puttense formatie slechts 9 doelpunten. 
 
Het zal dus een enorm belangrijke wedstrijd zijn morgen, waarin de ploeg van Henk Winters weer ouderwets op het scherpst van de snede zal moeten gaan spelen. De mentaliteit én drive die vorige week tegen Veensche Boys zo aanwezig was, zal ook morgen weer van cruciaal belang zijn. Het wordt alles of niets voor de mannen in de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar. We vragen daarom morgen nog één keer om uw support dit jaar! Aftrap 12.30 uur, tot dan!
 
🤜🤛 SDC Putten 2
🕧 12.30 uur
📍 Sportpark Bovenmolen
#Eenteameentaakeengedachte
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd