Nieuws
OWIOS 2 speelt morgen alweer de tiende wedstrijd in de reserve hoofdklasse. De Oldebroekers zullen dan DETO Twenterand ontvangen op sportpark Bovenmolen. Een sleutelduel, want wint de ploeg van trainer Winters, dan neemt het weer wat afstand van de onderste plekken. Dat zal niet makkelijk zijn, want OWIOS en DETO schelen elkaar slechts twee punten op de ranglijst in het voordeel van OWIOS.
 
OWIOS heeft wat recht te zetten. Na vier nederlagen op rij tegen louter topploegen, zullen de mannen zich het snot voor de ogen moeten lopen om het zoet van een overwinning weer eens te proeven. Daartegenover zullen de Vriezeveners er alles aan willen doen hun plek over te geven aan OWIOS. DETO won op heden één keer van SDC Putten en speelde twee maal gelijk.
 
Al met al staat er een spannende wedstrijd op het programma die erg belangrijk kan zijn voor het verdere verloop van het seizoen. Al helemaal omdat OWIOS over twee weken ook SDC Putten ontvangt. SDC staat één plekje onder OWIOS met vijf punten, net zoveel als de ploeg uit Vriezeveen.
 
Speelt OWIOS weer met de passie, ziel en zaligheid die we gewend zijn de ploeg, dan zou het morgen zo maar weer eens een mooie dag kunnen worden. We rekenen natuurlijk ook deze thuiswedstrijd op uw massale steun. Er wordt morgen afgetrapt om 12.30 uur, tot dan!
 
🤜🤛 DETO Twenterand 2
🕐 12.30 uur
📍 Sportpark Bovenmolen
#Eenteameentaakeengedachte
 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd