Nieuws

OWIOS neemt het zaterdag op het eigen sportpark Bovenmolen op tegen Renswoude. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer R. Thulen.

Na de opsteker van vorige week tegen Valleivogels speelt OWIOS tegen Renswoude. De wedstrijd van vorig jaar tegen Renswoude ligt nog vers in het geheugen. In de belangrijke wedstrijd tegen degradatie verloor OWIOS, weliswaar behoorlijk geflatteerd, met maar liefst 6-1. OWIOS was de bovenliggende partij in de 1e helft, maar scoorde niet. Renswoude deed dat wel en na rust nog een keer. Een kwartier voor tijd maakte OWIOS de aansluitingstreffer en was het geloof daar. Maar een minuut later lag de bal echter op de stip bij OWIOS en was het verzet bij OWIOS gebroken. Uiteindelijke speelde  Renswoude zich veilig en was OWIOS veroordeeld tot de nacompetitie.

 

Renswoude heeft een betere start van de competitie dan vorig jaar. Renswoude staat op een 8e plaats met 13 punten uit 9 wedstrijden. Renswoude won 4 wedstrijden, speelde er 1 gelijk en verloor er ook 4. Renswoude laat wisselende resultaten zien. Het won van Blauw-Geel ’55 en FC Horst, maar verloor van VRC. Vorige week boekte Renswoude een knappe overwinning tegen AVW ’66. In blessuretijd scoorde Renswoude het winnende doelpunt en won met 2-1.

 

OWIOS had vorige week eindelijk een overwinning te pakken. Verschillende keren had OWIOS recht op een overwinning, maar kreeg ze veel te weinig. Tegen Valleivogels liet OWIOS gelijk zien vanaf het begin waar het voor kwam en zat OWIOS er bovenop. Dit keer was OWIOS de gelukkige en een kwartier voor tijd was het Erik van Haagen die het enige doelpunt liet noteren in een wedstrijd die leek te eindigen in een gelijkspel. Hierdoor kon OWIOS drie punten bijschrijven aan het totaal.

 

De wedstrijd van vorige week moet OWIOS vertrouwen hebben gegeven en daarbij heeft OWIOS nog iets recht te zetten van vorig seizoen.  Een overwinning zou OWIOS weer de aansluiting geven met de middenmoot. Renswoude zal daar echter andere ideeën over hebben. Het beloofd dan ook weer een interessante wedstrijd te worden.

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd