Nieuws
Elias Mendel, speler van OWIOS JO19-1 is gekozen als eerste voorzitter van de Jeugdraad van OWIOS. Met de te installeren jeugdraad wil het bestuur van OWIOS de jeugd actief betrekken bij het reilen en zeilen van ons eigen OWIOS.
 
Na zijn motivatie en gesprek zijn we overtuigd om met Elias Mendel de jeugdraad in de steigers te gaan zetten binnen OWIOS. Vanaf zijn 7e jaar is hij lid van OWIOS en heeft hij de gehele jeugdopleiding doorgelopen. Vorig seizoen was hij daarnaast trainer van de JO9-2. Vanwege zijn studie heeft hij het trainerschap dit seizoen even op een laag pitje moeten zetten. Elias doet de opleiding Sportkunde aan Windesheim, maar wil zich graag blijven inzetten voor de jeugd van OWIOS. Het opzetten van de jeugdraad lijkt hem een mooie uitdaging en goed voor zijn persoonlijke ontwikkeling.
 
Met de jeugdraad wil OWIOS de jeugd meer betrekken bij het beleid binnen de vereniging. OWIOS is van ons allemaal en vaak wordt er gesproken over de jeugd en over zaken voor jeugdleden. Er wordt echter niet altijd gesproken mét de jeugd. Met de jeugdraad hoopt OWIOS beter te horen wat er leeft onder de jeugd en wat ze leuk vindt. Met een jeugdraad wil OWIOS jeugdparticipatie daadwerkelijk een plaats geven, zodat onze jeugd structureel gehoord wordt.
 
De jeugdraad zal in totaal gaan bestaan uit 6 jeugdleden en met Elias Mendel zullen we op zoek gaan naar de overige 5 leden van de jeugdraad. Jeugdleden kunnen zich hiervoor aanmelden en binnenkort zal er op de site hierover meer informatie komen. 
 

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor jeugd